јутјуб
Политика Србија

НАТО БЕСПИЛОТНЕ ЛЕТЕЛИЦЕ ШПИЈУНИРАЛЕ ЈУГ СРБИЈЕ! Стефановић: Није била угрожена безбедност Србије

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да јесте било прелета летелица преко територије Србије, али да нису угрожавале њену безбедност тако да нису обаране већ испраћене из ваздушног простора Србије.

(ВИДЕО) Мило напао Србију, а ево како му је Шешељ одговорио

Идентификовали смо прелете, нису никад били изнад Београда, били су на једном делу југа Србије, рекао је Стефановић, током скупштинске расправе, на питање посланика Нове Србије- Покрета за спас Србије Ђорђа Вукадиновића, да ли је тачна информација из медија да је током марта било прелета преко Београда и других подручја, беспилотних летелица, наводно НАТО пакта, а да наша држава није реаговала.

ТУМАЧ БИБЛИЈСКИХ ПРОРОЧАНСТАВА УЗНЕМИРИО СВЕТ: Доста је лажи, планета Девет долази, вулкан на Хавајима је само први у низу

Стефановић је рекао да летелице нису обаране јер је процењено да није дошло до угрожавања безбедности Србије, што је, каже, оперативна процедура каква се примењује и у другим земљама.

ЖИВОТНА ИСПОВЕСТ МЛАДЕНА КРСТАЈИЋА: Избегао сам из Зенице, две године нисам знао да ли ми је отац жив! Радио сам у кафићу да зарадим за хлеб!

Према његовим речима, припадници Војске Србије проценили су то техничким средствима, радарима и ратним ваздухополовством и испратили их из нашег ваздушног простора.

(ВИДЕО) СВАКА ОРАНИЦА, УТРИНА, СВАКА НЕОБРАЂЕНА ЗЕМЉА ЈЕ СРПСКИ БАРЈАК: Ненад Јездић одржао говор пред којим ће се сваки Србин посрамити

Стефановић је навео и да су у Београду била два или три случаја неовлашћеног управљања дроновима, као и да су лица ухапшена и предата тужилаштву на процену да ли ће имати прекршајне или кривичне пријаве.

(ФОТО) ОДАЛИ СЕ У КАФАНИ: Фудбалери Звезде открили ко је запалио аутобус!

Колико је упознат, каже, углавном се радило о људима који нису знали да не могу без дозволе да управлају дроном или су управљали дроном у близини објеката као што су Влада, министарства или других од националног значаја.

(ВИДЕО) РЕКЛИ СУ ДА ИМА ГРИП, А ПРОБУДИО СЕ БЕЗ РУКУ И НОГУ: Због лекарске грешке завршио у колицима, сада мора да скупи 200.000 евра за протезе!

Полиција је брзо реаговала, негде са војском, и лица су приведена, изјавио је Стефановић у расправи о амандманима на Предлог закона о посебним условима за реализацију пројекта изградње станова за припаднике снага безбедности.

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У БОРЧИ: Комшија на силу увукао девојчицу у кућу, па је додиривао по телу! Отац побеснео, отрчао да види шта се дешава, а онда је кренуо ХАОС!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БРИТАНЦИ УДАРАЈУ НА ПУТИНА ПРЕКО АБРАМОВИЧА! „Корумпирани руски новац прети безбедности“

Република Титоград: Црна Гора 12 година у канџама двије породице и једне амбасаде

ДВОЈИЦА ПРЕДСЕДНИКА ПОТПИСАЛА НИЗ ДОКУМЕНАТА Вучић: Србија жели унапређење сарадње са

Азербејџаном

ПРОНАЂЕНЕ ДВЕ РУЧНЕ БОМБЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Узбуна код Београдског драмског позоришта! БЛОКИРАН ЦЕО ВРАЧАР!

Извор: Фонет

Оставите коментар