Србија Хроника

НАТАШИН ОТАЦ У ИСПРИЧАО КРОЗ СУЗЕ: Убио бих за њу! Срећа његова што нисам раније стигао у Београд

Отац Наташе Беквалац одмах је стигао у стан своје ћерке након што је његову ћерку претукао супруг Лука Лазукић.

Драгољуб Беквалац синоћ је гостовао у емсији „Да, можда, не“ на РТС и први пут испричао све о непријатности коју је преживела његова ћерка.

(ВИДЕО) ПОЛИТИЧКИ СЕКС СКАНДАЛ ТРЕСЕ ХРВАТСКУ! Један од најмоћних људи ХДЗ слао своје порно фотке са љубавницом!

Тема емисије је насиље у Србији, које је постало реалност живота, а забележено је неколико случајева породичног насиља које се десило познатим личностима.

„Ја сам њему рекао: „Види, узимаш моје дете за жену. Искрено, против моје воље, али желим вам срећу. Све што будеш радио, не смеш дићи руку на моје дете. Управо тим речима сам то рекао. Радим са момцима 30 година и знам педагогију, психологију личности, то је човек који се служи преварама, обмањује жене изгледом. Да ли га ја волим, или не, то није важно, он то ради на тај начин“, изјавио је отац претучене Наташе.

Наташа је свом оцу испричала да се Лука променио након што се родила њихова ћерка Катја.

„Човек од 120 кила је напао жену од 60, ударао ју је у рану од царског реза, то не може нормалан човек да уради са супругом, мајком свог детета. Поштујем жене, а децу ћу увек штити. Наташа ми је рекла да је он је после прођаја постао други човек, да је био љут што је беба заузела његово место. То не могу да схватим. Човеку је место поред своје жене, а не у кафани до 4 ујутру“, каже је Драгољуб.

Наташин отац је дао своје мишљење о зету Луку Лазукићу, који је изјавио да је Беквалчева сама себи нанела повреде.

МИСТЕРИОЗНО ОТКРИЋЕ НАДОМАК КОСТОЛЦА: Ево шта су археолози случајно пронашли у Виминацијуму! ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО

„Срећа што од Новог Сада до Београда има толико километара. Баш сам читао пре 10 година шта сам рекао за Наташу, да бих за њу убио, сада кажем: „За Наташу бих и погинуо“. Лука је преварант, човек који путем заљубљених жена решава егзистенцију. Мој зет је лош човек, његов циљ је био да се материјално Наташа уништи и присвоји све, а моја ћерка је била заљубљена и моја прича није могла да допре до ње“, рекао је повређени отац.

Драгољуб је детаљно описао шта је његова ћерка преживела, па је кроз сузе проговорио.

„Она је у договору са мужем изашла да се види са сарадницама око посла, око 11 сати и јавила се путем СМС мужу да долази кући и да ће је довести њен менаџер. Она је легла са бебом да би око 3, 4 сата, видела да га нема, посала му поруку и чула да је у друштву са женама. Није се јављао, па је отишла код бебе. Када је устала да је храни, лежао је мртав пијан. Није успела да га пробуди, видела је његов телефон, па се јавио црв сумње. Видела је дописке са три различите женске особе, где се јасно виде љубавне поруке, где је још интензивније желела да га пробуди, да расправе. Он се пробудио, прво псовао да је ку.ва, питао ко је довози… Прво је песницом ударио у лице, а онда је вукао у по кући, чупао…“, изјавио је Драгољуб.

Како да препознате глупе људе: Фројд је то откривао једном реченицом!

Наташа је пријавила случај полицији, па је дала позитиван пример женама да насиље морају пријавити, а Наташин отац је испричао шта мисли о немилом догађају.

„Мислим да сами статистички подаци говоре о ономе да морају хитне мере да функционишу, ово што се десило сазнао сам у суботу поподне у 10 сати, најмлађа ћерка ми је јавила да је са Наташом, да је супруг пребио и нанео јој видљиве повреде по телу. Ја сам узео жену, сео у кола и дошао у Београд. Када сам стигао, то што сам видео не бих пожелео никоме. Наташа је, могу да кажем, веома јака и чврста особа и расла је у скаладној породици пуној љубави, сестара и нас, много ми је тешко пало када сам видео како она изгледа када ми је она описала шта се десило“, рекао је Наташин отац.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АМФИЛОХИЈЕ ЗА РИА НОВОСТИ: НАТО се свети противницима САД, а отео нам је Космет!

(ВИДЕО) ХОРОР У БУГАРСКОЈ На утакмици експлодирала бомба, полицајка завршила у крви!

УХАПШЕН МЛАДИЋ У ПОЖАРЕВЦУ: Продавао марихуану, у стану му пронађена дрога

БиХ одбила Ердогана

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue