Printscreen Facebook
Друштво Србија

НАСТАВАК ЖИКИНЕ ДИНАСТИЈЕ ПОТРЕСА СРБИЈУ! Пријатељи заратили око тога ЧИЈЕ ЈЕ ДЕТЕ, ХЕР ЖИКА БРАНИСЛАВ побеснео због целе ситуације!

Прича о Данијелу Ђорђевићу (17) из Батајнице, кога су родитељи, након што су мислили да је нестао, нашли код своје, како се тада испоставило, трудне шеснаестогодшње девојке у Ковиљу, сваким даном све више добија обрисе шпанске серије!

Наиме, иако се Данијелов отац Бранислав Ђорђевић прво обрадовао вешћу да ће добити унуче и већ је сам себе прозвао другим Хер Жиком, по узору на лик из филма „Луде године“, његова супруга и дечакова маћеха Наташа Божовић за медије је затим испричала да дете заправо и није Данијелово!

(ВИДЕО) ОТЕЛИ ЈЕ ВАНЗЕМАЉЦИ: Жена која ово тврди кандидовала се за Конгрес и открила тајне које су јој поверили у свемирском броду!

Међутим, Зоран К. (41) из Ковиља, отац Г. К. (16), која је у петнаестој недељи трудноће, каже за Курир да први пут чује за овакве Наташине речи, те да је дете које његова ћерка носи Данијелово и наглашава да је дечак код њих својевољно дошао у кућу.

(ВИДЕО) Рекла су јој да јој се брат убио, али када је видела опроштајно писмо било јој је јасно да је УБИЦА У КУЋИ

– Знали смо да нам је ћерка трудна, једва нам је рекла пре неких месец дана… Међутим, ни за живу главу није хтела да каже ко је отац. Она и Данијел се знају већ две године и прво га је представљала као најбољег друга, а на крају се испоставило да се забављају од новембра прошле године. Она нас је позвала у петак увече да пита да ли Данијел може да преспава код нас јер је пропустио последњи аутобус за Београд и ми смо јој то дозволили – каже Зоран за Курир и наводи да је затим његова жена видела како се информација о Данијеловом нестанку шири на друштвеним мрежама.

Према речима будућег деде Зорана, Данијел је упорно негирао да је побегао од куће.

УЛАЗАК У ЕУ ИМ ДОНЕО ИСЕЉАВАЊЕ И ПАД НАТАЛИТЕТА – У Хрватској почели да затварају школе!

– Обоје су знали да њега траже родитељи, тврдили су да то јесте Данијел на слици, али да он има друго презиме! Он је овде дошао својевољно, нико га није терао или отимао. Моја жена је, ипак, одлучила да позове Данијеловог тату и родитељи су дошли по њега. Били су изненађени када су сазнали за трудноћу. Они су затим отишли за Београд и ми смо у контакту са њима, чујемо се и договараћемо се. Ћерка се осећа добро, ми је водимо по лекарима, засад трудноћа добро протиче… Ћерка мора још школу да заврши, има брата близанца који јој пуно помаже – каже Зоран и додаје:

(ВИДЕО) МЛАДИЋ ИЗ ПАКЛА: Убио је ПРЕКО 70 ЉУДИ, а када су га питали ЗАШТО СЕ НЕ КАЈЕ, дао је ЈЕЗИВ ОДГОВОР

– Ништа се још не зна, не знам ни сам да вам кажем како се осећам… Када ми је ћерка затруднела, променило јој се понашање, била је нервозна и ми смо одмах приметили да се нешто дешава. Прво сам се уплашио и помислио да се дрогира! Боље да је трудна него да се дрогира. Све ће на крају бити добро.

ГОСПОДЕ БОЖЕ Деда није дао другом деди да иде ПРЕКО РЕДА, уследила свађа, а онда је један ПАО МРТАВ!

Зоран К:
Мало су пожурили, али су заљубљени

Зоран К. каже да ће његова ћерка до краја трудноће остати у њиховом породичном дому у Ковиљу.

– Мора због лекара пре свега, овде јој се води трудноћа, ја и супруга јој помажемо. А за после не знам, да ли ће живети заједно, да ли ће бити у Београду или овде… Они су млади, заљубљени, пожурили су мало – каже Зоран.

ПОСЛЕДЊЕ ПИСМО НИКОЛЕ ТЕСЛЕ МАЈЦИ: „Моли, тамо, за мене, Мајко, ако можеш…“

Хер Жика:
Нећу да пишете док траје истрага!

Према писању београдских медија, Данијелова маћеха Наташа Божовић изјавила је да је девојка сама позвала Данијела и наводно му рекла да дете није његово, а да се њен син тренутно опоравља од шока. Када смо јуче позвали Данијеловог оца и потенцијалног Хер Жику Бранислава, он нам је уз вику поручио да ништа не пишемо и да не може ништа да прича док „траје истрага“, уз опаску да „неће да се изражава о новинарима“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Харадинај: Границе нису тема за дискусију

МИНИСТАРСТВО ЕКОЛОГИЈЕ И СРПСКИ ИНФЕКТОЛОЗИ УПОЗОРАВАЈУ: Прете нам опаке тропске болести због нагле промене климе!

УКРАЈИНЦИ ДОВЕЛИ 50 АРАПСКИХ СНАЈПЕРИСТА, РУСИ СПРЕМАЈУ СПЕЦИЈАЛЦЕ ДА ИХ ПОЧИСТЕ: Кључа у Донбасу!

НЕОЧЕКИВАНО! Ђорђевић је једног играча ослободио обавеза у репрезентацији, Бирча отпао, чека се договор са овим НБА асовима!

СРБИНУ ЈЕ ИЗГОРЕЛО СВЕ ШТО ИМА, А ОН ЈЕ СПАСАВАО САМО ЈЕДНУ СТВАР! Није новац, нису фотографије! ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ УМАЛО ИЗГУБИО ЖИВОТ!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun