Foto: Printskrin/Facebook
Србија Хроника

НАСЛУТИО СВОЈУ СМРТ НА ФЕЈСБУКУ! ВЛАДАН ОБЈАВИО СЛИКУ ДЕВОЈАКА КОЈЕ НОСЕ КОВЧЕГ: Његове речи леде крв у жилама!

Владан Савић (41) из села Брестовац код Бора, преминуо је после три дана борбе за живот, када га је претукао пријатељ из истог села Д.Б. (44).

(ВИДЕО/ФОТО) ПОТРЕСНЕ ИСПОВЕСТИ ПРЕЖИВЕЛИХ У ГРЧКОЈ: Људи горели загрљени у колима, мајка с децом у наручју боса трчала по ватри до мора!

Међутим, оно што је посебно привукло пажњу јесте фотографија коју је последњу објавио, а на којој се виде девојке које носи ковчег. Он је испод фотографије написао „За ово вреди умрети“.

ЛАЗАНСКИ: Шутановац продавао миноловце за кафане, ракете и тенкове претворио у старо гвожђе!

Posted by Vladan Vladan Savić on Monday, 20 June 2016

ПОТОП У СРБИЈИ ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ! А ево када стиже ВРЕЛИ ТАЛАС!

-У селу су њих двојица важили за добре другаре, али су се посвађали 19.јула И то баш овде у центру села. А посвађали су се због њиве. Осумњичени Д.Б. је Владану изнајмио ливаду да би овај напасао овце, а пребио га је јер му је, како је викао, несрећни Владан нанео некакву штету на изнајмљеном имању. Почели су да се туку, а Д.Б. је Владана ударао где је стигао, највише по глави И стомаку, шутирао га је до изнемоглости – што би се рекло, пребио га на мртво име. Мислили смо да су они пријатељи, нарочито када је недавно Владан од свог убице купио аутомобил – кажу мештани.

(ФОТО) ОН ЈЕ СПАСИО АНЂЕЛУ ОД СИГУРНЕ СМРТИ НАКОН НАПАДА СТАРЦА У НИШКОМ СУДУ: Липтила јој је крв из врата, а да му адвокат није ухватио руку са бритвом деда би је убио!

Нико од чланова породице, као ни рођаци, нису желели да ишта коментаришу, нити су мештани хтели да им се име нађе у медијима.

ЗАШТО СУ МАРЈАНОВИЋИ ГАСИЛИ ТЕЛЕФОНЕ? Ово су највеће мистерије убиства певачице

По селу се прича и да је Д.Б. насилник, да већ има неколико пријава због туче, да је скоро некога у бесу гађао дрвеном клупом у кафани. Кажу да је био страх И трепет у Брестовцу.

БИЛА ЈЕ НАЈПОЗНАТИЈА СЕКРЕТАРИЦА СРБИЈЕ: Учествовала је у ријалитију, ћерку родила из ФАТАЛНЕ ВЕЗЕ после краха брака и ево како ИЗГЛЕДА! ТУРЦИ ЛУДЕ ЗА ЊЕНИМ ТЕЛОМ!

Након што је премлаћен, Владан се крвавог лица отетурао кући. Трпео је три дана несносне болове, искашљавао је крв, али лекарску помоћ није желео да потражи.

ЦЕЛА СРБИЈА СЕ САЖАЛИЛА НАД СУДБИНОМ МИЛАНА ЈЕР НЕМА НИКОГА: Студент објавио нову слику и назвао њега БРАТОМ!

-Тачан разлог зашто није отишао код лекара нико не зна. Вероватно није хтео да оптужи свог пријатеља да овај не би завршио у затвору. То је мишљење које влада у селу, И скоро сви сматрају да је то истина. Ево И зашто: уместо да иде у болницу, Владан је тражио да му се купи литар ракије, да се позове Д.Б. И да се њих двојица уз ракију лепо измире – кажу мештани.

Овако нас ТАЈНЕ СЛУЖБЕ гледају и прате све време!

У ноћи између 21. и 22. јула Владан је преминуо, како незванично сазнајемо, на имању. Да иронија буде већа, његово беживотно тело пронашао је управо Д.Б. који је одмах позвао полицију рекавши да је пронашао свог пријатеља мртвог са расцепаном главом.

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-4°
2°
Sun
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed