Pixabay
Србија Хроника

НАСИЉЕ НА ЧАСУ ФИЗИЧКОГ: Вређали су један другог, а онда је осмак ударио друга ГЛАВОМ У ГЛАВУ; Отац тврди: „Мог сина годинама малтретирају“

Један осмак ударио је друга у главу након часа физичког, отац повређеног тврди да је то последица вишегодишњег вршњачког насиља, док у школи у којој се све то догодило оптужују оца да их је вређао.

Инцидент се догодио у четвртак у лајковачкој ОШ „Миле Дубљевић“, а жртва је био ученик осмог разреда У. М. (14).

УХАПШЕН МАНИЈАК ИЗ ТРАМВАЈА! Сексуално злостављао тинејџерке!

Изгледа да је све кренуло међусобним вређањем, а онда се завршило ударцем главом у главу.

У изјави коју је дао полицији, он је испричао да је на часу физичког васпитања, када је прозван да ради вежбе на греди, рекао наставнику да се тога плаши, а онда га питао „зашто није прозван ученик Ф. М. који се пре њега налази у дневнику“.

ДИРЉИВО: Стефан Стаменковски се опростио од професора Борислава Пелевића

Након часа у свлачионици, како стоји у полицијској белешки, Ф. М. је пришао свом школском другу и уз псовке и вређање да је „главоња“, питао га „зашто га је прозивао“, на шта му је У. М. одговорио да „има криве ноге“.

Потом је, „уз навијање осталих ђака“, Ф. М. из све снаге својом главом ударио у чело У. М, због чега му је помоћ морала бити указана у ваљевском Ургентном центру.

СЛОВЕНЦИ ТРАЖЕ ПОВЛАЧЕЊЕ ПРИЗНАЊА КОСОВА: Јужна покрајина је саставни и неодвојив део Србије

Отац: То је последица вишегодишњег насиља

Како за „Блиц“ тврди дечаков отац Живорад М, напад на његовог сина је последица вршњачког насиља које траје још од шестог разреда од стране, како каже, „клана осталих ученика из одељења“.

– Упорно га називају главоњом и провоцирају да се изнервира, прљају му одећу, у друштву га гуркају и исмевају, лепе му жваке на школску клупу, ударају чврге или га чупају за уши. Реч је о неколико дечака из његовог одељења, на чије понашање сам више пута упозорио разредну старешину и директорку школе – прича отац.

КОМШИЈЕ ОТКРИВАЈУ ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО СТРАВИЧНОМ НАПАДУ НА ДЕВОЈЧИЦУ: Манијак из трамваја причао са врапцима, нудио пролазницима доларе, па разлупао аутобуску станицу!

„Сваки дан дрхти од школе, као да иде на клање“

Каже да је сматрао да су „деца у пубертету и да ће их то проћи“, али сада је, каже, схватио да његовое дете, у ствари, у школи нема никакву заштиту, „за разлику од његових злостављача који никада нису кажњени“.

– Одличан је ђак са свим петицама, а сваког дана пре одласка у школу дрхти, као да иде на клање – каже отац, који најављује тужбу против школе, истичући да ни након овог инцидента „директорка није желела да га прими да разговарају“.

(ЈЕЗИВИ СНИМАК) СМРТ УЖИВО! Тинејџер намерно прегазио школског друга! КАДА ГА ЈЕ ВИДЕО, САМО ЈЕ ДОДАО ГАС!

Директорка школе: Отац је нас вређао

С друге стране, директорка ОШ „Миле Дубљевић“ Биљана Жујовић одговара да је након инцидента школа предузела све мере, почев од тога да је наставник физичког указао прву помоћ У. М, до тога да су о свему обавестили родитеље, полицију и Школску управу.

– За све то време били смо изложени највећим увредама од стране оца У. М. Као школа смо предузели све у вези случаја насиља, даљи поступци су на осталим надлежним органима, али вређање и злостављање нас од стране родитеља више нећемо трпети – наводи директорка.

ПРЕПОЗНАЛА САМ ГА ЧИМ САМ ВИДЕЛА СНИМАК: Јавила се још једна жртва МАНИЈАКА ИЗ ТРАМВАЈА, а њено сведочење је ЈЕЗИВО

По њеним речима, отац У. М. јој се претходно „само једном“ обратио жалећи се на понашање других ђака према његовом сину, „али није било доказа да је у питању вршњачко злостављање“.

Додаје да је Живораду М. предлагано да дете премести у друго одељење, али да он то није прихватио.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ У ПЉЕВЉИМА: Забранили Академију о уједињењу са Србијом поводом крсне славе града Свете Петке

Мађарски званичник открива зашто Западна Европа руши „Јужни ток“ кроз Србију

Операција „Бомбе“: Паника у Америци могла би да има специјални циљ

Упозорење Москве: Ко гарантује да војска тзв. Косова неће бити против Срба на северу?

ЦРНОГОРЦИ НЕМАЈУ СТИДА И СРАМА! Скандал! Ђетићи мењају државну заставу и уводе ИСЛАМСКЕ симболе?!

ИСКОРИСТИТЕ ПРИЛИКУ: Бесплатни превентивни лекарски прегледи у недељу

Запаљен луксузни џип у Новом Саду!

Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon