Америка ВИДЕО Свет

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) НАРКОМАНКА ПРОШЕТАЛА ДЕЦУ ПО ОЛУКУ: Малишани били у смртној опасности, спасени у ПОСЛЕДЊЕМ ТРЕНУТКУ

Двоје мале деце је у последњи час спасено са олука куће након што их горе довела мајка, наводно под утицајем халуциногених дрога.

У суботу поподне у месту Делреј Бич у Флориди, неколико забринутих комшија назвало је полицију када су видели да се 23-годишња мајка са своје двоје мале деце попела на ивицу склиског олука високог нешто мање од шест метара.

ЧЕДА ПОЗВАО НА ИЗДАЈУ КОСОВА – МИЛИЦА МУ ЖЕСТОКО ОДГОВОРИЛА

На језивом снимку коју је објавила полиција, жена која је веројатно била под утицајем психоактивне синтетичке дроге ‘Моли’ чучи на киши и држи своје двоје деце.

Одбијала је помоћ и молбе полицијских службеника да се са децом врати у кућу. Потпуно савладана паранојом, викала је: ‘Готова сам, готова сам!’

(ВИДЕО) САСТАВИО ГА СА ЗЕМЉОМ! Полуголи хулиган малтретирао навијача Ливерпула, а онда је момак који продаје шалове узео ствар у своје руке!

Њен једногодишњи син на себи је имао само пелене, а трогодишња кћи само хеланке. Два полицајца ушла су у кућу и попели се до њих кроз други прозор.

(ВИДЕО) УМАЛО ТУЧА У ЕМИСИЈИ: Жесток сукоб нервозног Чеде с историчарем

„Све је у реду. Све је уреду. Ми смо полиција. Дошли смо да ти помогнемо“, покушали су да је умире. Жена је затражила службеника да јој покаже значку и питала је ли наредник.

„Не, не пише наредник. Ћорак“, викала је растројена жена.

(ВИДЕО) ПОНИЖАВАЈУЋЕ! ИСПЛИВАО СНИМАК ИЗ ТУРСКЕ ФАБРИКЕ У СМЕДЕРЕВУ: Шеф окупио раднике па их вређао и викао

Полицајац је успео да ухвати једно по једно уплакано дете за руке да не падну. Успели су да их привуку до другог прозора, одакле су их пребацили у кућу. Након тога, упркос њеним протестима, у кућу су успели увући и жену. Жена је одведена у психијатријску болницу, а деца су поверена Центру за социјални рад. У току је истрага, а мајку највероватније чека кривична пријава, пише Дејли Мејл.

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА НАЈСНАЖНИЈЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ У ИСТОРИЈИ: Била је 185 пута јача од Хирошиме, а нико и даље не зна шта се тачно догодило

DBPD child rescue

DBPD officers stepped into a precarious situation after multiple people called 911 to report that a woman and two children were on a roof. Officers arrived just after 4 p.m. Saturday, May 19 and quickly became aware of the frightening scenario they faced. A 23-year-old woman, acting erratically and refusing to listen to officers’ commands, was perched on a narrow ledge over the garage of a townhouse about 15-20-feet above the ground. A 1-year-old boy and 3-year-old girl stood with her. Officer Rob Addea immediately positioned himself under the window, ready to catch a child or the woman if necessary. He pleaded with her to get the children off the narrow, rain-soaked ledge. “Just get the kids back inside” Addea said. “Please. Please. That’s all we want you to do.” Officer Matt Warne joined him. At the same time, Sgt. Mike Debree and Sgt. Brian Griffith arrived, went in through the front door, up to the second floor, through a bedroom and out the window onto the ledge. Worried that the children would fall or be pushed, Sgt. Debree got ahold of each child’s arm. Sgt. Griffith tried to reason with the agitated and seemingly paranoid young woman, even showing her his badge to reassure her that he was a law enforcement officer, to no avail. Other DBPD officers were able to open the window of an adjoining townhouse, and Sgt. Debree walked the frightened children several feet along the ledge and handed them through the window to the waiting officers. Sgt. Griffith and several officers then lifted the woman through a window to safety. She was committed to a mental health facility under Florida’s Baker Act. She may face criminal charges once released. Florida’s Department of Children and Families is conducting an investigation and has taken custody of the children.

Posted by Delray Beach Police Department on Wednesday, 23 May 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОТВРЂЕНО: Европа је рођена на Ђердапу

ГЛОБАЛНИ ПОТРЕСИ: Зашто је Америка нервозна

ИЗ ПРВЕ ДО ТРИЈУМФА! Шпановићева до победе само што је почела сезону!

(ФОТО/ВИДЕО) ПОСЛЕ 24 ГОДИНЕ ПАКЛЕНЕ ПОТРАГЕ: Родитељи коначно пронашли несталог сина! Шта је све овај отац радио да га пронађе је невероватно

Извор: Курир.рс/24 сата.хр

Оставите коментар