Принтскрин Фејсбук
Србија Хроника

НАРКО-ПОП СТРАХУЈЕ ОД ОСВЕТЕ ГЛАВНОГ ДИЛЕРА! Некад омиљени свештеник из Ужица у паници за свој живот!

Рашчињени свештеник Милан Јордовић, који је са пријатељем трансвеститом осуђен због шверца 27 килограма марихуане, плаши се да ће га убити нарко-дилери које је одао полицији после хапшења

(ВИДЕО) Послушајте ИСТОРИЈСКИ ГОВОР Слободана Милошевића!

Рашчињени поп Милан Јордовић (41) из села Радовци код Пожеге, који је осуђен са пријатељем трансвеститом због шверца 27 килограма марихуане, у паничном је страху од освете нарко-дилера чија имена је одао полицајцима после хапшења! Некад омиљени поп Јорда, који служи годину дана кућног затвора, у слободно време одлази само до цркве у Пожеги, у којој проводи неколико сати у молитви.

(ВИДЕО) СКАНДАЛ: Учесник ријалитија исмевао Милицу Ракић (4), девојчицу убијену у НАТО бомбардовању 1999!

Добар човек

Црквени суд Епархије жичке у Краљеву рашчинио је Јордовића 25. септембра на седам година, а све због тога што је у фебруару ухапшен у Мрчајевцима са 27 килограма модификоване марихуане „сканк“. Са Јордовићем је тад у возилу био и његов близак пријатељ Зоран Маринковић, вероучитељ из Пожеге, који је био обучен као жена.

Јордовић је убрзо, у замену за благу казну, пристао да полицији открије за кога је превозио дрогу из Албаније у Србију, и као наручиоце означио Светлану Попадић и њену ћерку Ану из околине Пожеге, које су убрзо потом ухапшене. Јавности је, међутим, остало непознато ко је био главни организатор шверца дроге, за кога су радиле и Светлана и Ана, а поп Јорда се највероватније највише плаши управо њега.

(ФОТО) ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ У Србију стижу велике промене на бензинским пумпама, а ево шта оне значе

Да рашчињени свештеник страхује за своју безбедност, потврдио нам је Миланов стриц Дане Јордовић.

– Не чуди што Милан и његова супруга не желе да причају и да се појављују у јавности. Они страхују од освете. Дошао је до њих глас да ће се, наводно, неки с њима „раскусурати“ – рекао је он, а на питање ко прети његовом синовцу, Дане је само кратко одговорио: „Па знате ваљда с ким је пословао и шта је у истрази речено“:

– Оно што знам сигурно јесте да је мој синовац био најбољи свештеник у овом целом крају! Он је најбољи човек кога познајем. Да ли је знао или није знао шта превози, то још увек не знам. Медији пишу свашта, а мислим да Милан то није заслужио. Сваком је помогао и давао праве савете.

УЖАС У ЖАРКОВУ: Ћелави мушакрац у црном аутомобилу ПОКУШАО ДА ОТМЕ ДЕВОЈЧИЦУ!

Мајка и ћерка врбовале свештеника

Светлана Попадић (46) и њена ћерка Ана (24) из села Лопаши код Пожеге ухапшене су 13. марта због сумње да су ангажовале свештеника Јордовића за шверц наркотика, за шта су му плаћале 5.000 евра по тури. Сматрале су да поп неће бити сумњив полицајцима приликом редовних контрола. Кад су њих две ухапшене, одузето им је око 1.000 долара, 280 евра, 28.060 динара, 50 канадских долара, 70 конвертибилних марака и 40 шведских круна, за које се сумња да су стечени продајом наркотика. Такође, од њих је заплењено и шест аутомобила због сумње да су коришћени у шверцу наркотика. Иначе, Светлана је и раније била хапшена због дроге.

„Пакетић“ који су косовски лидери донели из Њујорка — да се не враћају празних руку

Дане је додао и да његов синовац, иако рашчињен, иде често у цркву у Пожегу, кад год добије дозволу да привремено напусти кућни затвор.

– Знам да се много каје због свега и да му је много тешко, као и његовој породици. Милан има сваки дан слободно кретање од 15 до 17 часова, и то време најчешће проводи у цркви. Он сада код куће прави неке сувенире, које продаје и од тога живи – навео је Дане.

Милан није желео да прича са нашим репортером. Када смо му позвонили на врата, отворила је висока и мршава жена обучена у црно, која нам је благим и тихим гласом рекла: „Молим вас, немојте ме ништа питати, немамо никакав коментар“, а потом је затворила врата.

Види се да пати

Миланов познаник из Пожеге испричао нам је да све ређе виђа рашчињеног свештеника у том граду.

ПРИЈАТЕЉ СРБИНА УБИЈЕНОГ У ДОМИНИКАНИ ТВРДИ: Макро није ликвидиран, ДИГАО ЈЕ РУКУ НА СЕБЕ

– Виђао сам га скоро сваког дана, у пролазу, како иде у цркву, али у последње време све ређе. Као да се затворио у себе… И физички се мало променио. На његовом лицу се тачно може видети да га муче велике бриге, да пати – рекао је овај Пожежанин.

У селу Радовци, у ком живи поп Милан, мештани кажу да су били у потпуном шоку када су чули да је ухапшен.

– Не знам више шта да мислим о њему… Увек је био љубазан, фин, пун разумевања, нисам могао да верујем кад сам чуо да је ухапшен с дрогом… Али, ко зна, можда бих и ја поклекао да ми неко плати 5.000 евра за два дана посла – казао је мештанин Радоваца.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАКЛЕНИ ПЛАН ЗАПАДА ЗА УВЛАЧЕЊА МАКЕДОНИЈЕ У НАТО: Матис дао Заеву 8.000.000 долара ДА ПРОГУРА РЕФЕРЕНДУМ

БИВШИ ШЕФ МИ6: Блер помогао Путину да дође на власт! ПЕСКОВ: Није вредно коментара

ПРЕМИНУЛА СМИЉА АВРАМОВ: Професорка права умрла у 101. години

(ФОТО) ПРОНАЂЕНА ДЕВОЈЧИЦА СА ГИТАРОМ КОЈА ПРОСИ У ЦЕНТРУ ГРАДА Центар за социјални рад прети родитељима најстрожијом казном

(ВИДЕО) Коњ улетео у кладионицу: Рушио столове, па за шанк!

(ФОТО) ПРВА ДАМА СРБИЈЕ ОДУШЕВИЛА ЊУЈОРК: Тамара Вучић блистала на пријему код Трудоа

СКАНДАЛОЗНА ХАЈКА НА ДИКОВИЋА: Генерал на удару због интервјуа у Српском телеграфу

Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed