Друштво Србија

НАКОН ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ ФРАНЦУСКИ ТУРИСТИ СЕ ВРАЋАЈУ У СРБИЈУ: Туристичка понуда Србије све присутнија у Француској!

Удружење „Ја волим Француску“ у партнерству са представницима јавног, приватног и цивилног сектора из Србије и Француске организује велику међународну конференцију намењену презентацији туристичке понуде Србије. Конференција ће се одржати 20. априла 2018. године у Београду. Циљ конференције је да туроператерима и представницима медија из Француске представи туристичку понуду Србије, за којом влада велико интересовање на француском туристичком тржишту.

ПОБЕДИО ЈЕ ОПОЗИЦИЈУ, АЛИ… : МИЛА РУШИ ЊЕГОВА ДЕСНА РУКА, РАТ ЈЕ ВЕЋ ПОЧЕО!

Конференцији на тему “Презентовање туристичких производа и потенцијала Србије француском туристичком тржишту” присуствоваће велики број утицајних француских тур-оператера и представника француских еминентних медија који ће том приликом стићи у нашу престоницу и посетити њене знаменитости.

МАЛА ЉИГАВА ПРОСТАЧИНА! Квазиводитељ Иван Ивановић извређао француског хуманисту Гујона!

Након скоро три деценије, Србија поново заузима место у понуди код француских туристичких оператера, који ће у петак, 20. априла, присуствовати конференцији у Београду на којој ће им бити представљени туристички производи и потенцијали Србије.

СТУДЕНТКИЊА УПОЗНАЛА АЛБАНЦА И ПОСТАЛА ПРОСТИТУТКА: Била сам пристојна девојка, а онда сам спавала са петорицом! Увела сам и другарице

Конференцији ће присуствовати и француски медији, каже Слађана Новаковић, председница Удружења „Ја волим Француску“, иницијатор и организатор овог догађаја, а најчитанији француски лист „Фигаро“ је протеклог викенда, као најаву за предстојећу конференцију, објавио текст о лепоти и богатој култури српске престонице који је прочитало око два милиона људи.

ИНЦИДЕНТ У СКУПШТИНИ: ШЕШЕЉ ЗГАЗИО ХРВАТСКУ ЗАСТАВУ И ПСОВАО ДЕЛЕГАЦИЈУ САБОРА – ХРВАТИ ПРЕКИНУЛИ ПОСЕТУ!

Уједно, ово је, након пуних 27 година, повратак француских туроператера Србији и њеној туристичкој понуди, проистеклој управо због великог интереса француских туриста ка нашој земљи, која се манифестује преко најпознатијих француских агенција специјализованих не само за индивидуалне туристичке понуде већ и групна туристичка, пословна и геополитичка путовања.

(ФОТО) ВАТРЕНИ ОБРАЧУН У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА ИСПОД БРАНКОВОГ МОСТА: У пивници у Црногорској убијен ВОЗАЧ БЕНТЛИЈА који је пресекао председничку колону, нападач у бекству

Поновно успостављање снажне туристичке сарадње имаће, према речима Слађане Новаковић, председнице Удружења “Ја волим Француску”, које је главни иницијатор и организатор овог догађаја, несумњиви утицај на свеукупно побољшање односа две земље, укључујући не само туристички и културни сегмент већ и економске билатералне односе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЧЕКА НАС ЕПОХАЛНА ПРОМЕНА И ПОВРАТАК МАТРИЈАРХАТА: Милика је предвидео поплаве у Србији и хаос у Сирији, а сада открива да ли ће бити рата и шта нас чека

АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ: Русија стварно има суперсонично оружје

(ВИДЕО) Навијач поверовао да Будућност постаје Звезда и игра Евролигу у Београду, новинар плакао од смеха!

(ВИДЕО) НЕМАЧКА У ШОКУ: Јевреје бичују усред Берлина

(ВИДЕО) ПАНИКА У ЗАГРЕБУ: Мушкарац у арапској одећи баца ранац међу пролазнике

НЕВЕРОВАТНО! БИЈЕ ПА ТУЖИ: Лазукић поднео пријаву против Беквалчеве за лажно пријављивање!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue