Printscreen
Србија Хроника

НАЈВЕЋИ ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ! Ово је човек који долази на чело истраге! Све креће испочетка! ОВИ ДОКАЗИ КОНАЧНО ОТКРИВАЈУ КО ЈЕ УБИЦА!

Поступак који се у Вишем јавном тужилаштву води против Зорана Марјановића због сумње да је убио супругу Јелену Крсмановић у претходном периоду био је на "стендбају", а разлог је замена поступајућег тужиоца.

Наиме, након што је претходна заменица вишег јавног тужиоца која је водила случај убиства певачице Јелене Крсмановић унапређена преласком у Тужилаштво за ратне злочине, случај Марјановић остао је да чека ко ће да га преузме.

Милица Ђурђевић прозвала власт – Гасите села као и претходни режим! Србију би да сместите у један ЛИДЛ!

Крајем децембра прошле године, након неколико недеља неизвесности ко ће случај да преузме, заменик јавног тужиоца, који је недавно унапређен преласком у Више тужилаштво, добио је можда најкомплекснији случај у новијој историји – случај убиства певачице Јелене Крсмановић.

УЗБУНА У ПРИШТИНИ! АЛБАНЦИ ТВРДЕ да СРБИЈА добија ДИПЛОМАТСКИ РАТ: Ако овако НАСТАВЕ – ГОТОВИ СМО!

Овај тужилац стога имаће веома тежак задатак – да исправи све грешке које су направљене још од почетка истраге и допуни оптужницу новим доказима, чије је извођење наложио Апелациони суд, када је оптужница по други пут враћена на допуну.

УДАР НА СРПСКУ МИТРОВИЦУ! Тачи ЗАПРЕТИО из Давоса: То је незаустављив процес!

Потребно је да се изврши просторно-временско вештачење свих снимака сигурносних камера које се налазе на кући у Улици пут за Црвенку, односно свих кадрова који гледају на насип.

МЛАДА ИЗ СРБИЈЕ ДОЖИВЕЛА НЕВИЂЕН ХОРОР: Ана (28) пред венчање отишла код врачаре, а онда је чула ЈЕЗИВУ РЕЧЕНИЦУ која је све променила!

Такође, Биолошком факултету достављен је брис ДНК узет са десне руке са огреботине Зорана Марјановића одмах по проналаску тела.

(ВИДЕО) РУСИ ПОД ХИТНО МЕЊАЈУ ВОЈНУ ДОКТРИНУ: „МРТВА РУКА“ неспособна да одговори на претње, ЗА ПОБЕДУ У РАТУ, ОНИ МОРАЈУ ПРВИ ДА НАПАДНУ!

„Наведени материјал никада није отваран и вештачен. У том смислу је неопходно да се обави ДНК вештачење истог, ради утврђивања да ли се у ДНК материјалу са огреботине уочава присуство материјала Јелене“, стоји у налогу за допуну оптужнице.

(ВИДЕО) ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ УБИСТВА: Жена кренула у куповину, а муж је преклао испред супермаркета! Полицајци остали шокирани оним што им је Албанац рекао на саслушању!

Такође, достављен је налаз крви са задњег седишта мерцедеса, који припада Јелени, а реч је о јачем трагу крви. Међутим, он никада није вештачен, односно није уврђено колико је стар и на који начин је могао настати.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Опозиција руши Харадинаја, а има и временски оквир за укидање такси Србији

(ВИДЕО) МУШКАРАЦ УМРО У КИЛОМЕТАРСКОЈ КОЛОНИ! СНЕГ ПАРАЛИСАО ПУТ САРАЈЕВО-МОСТАР: Очајним путницима понестаје храна, вода и гориво!

ПОСЛЕДЊА БИТКА ЗА ЕВРОПУ: Америка би да Русију заустави преко — Румуније

РАФАЛИ НА ЦЕТИЊУ! УПУЦАН ВУЈОВИЋ! Бивши боксер тренирао у теретани, а онда је почела КИША МЕТАКА!

ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ МЕТЕОРОЛОГА! Србију ће вечерас оковати ледена киша! СТИЖЕ НОВИ ЛЕДЕНИ ТАЛАС

СРПСКА ЛИСТА ОДГОВОРИЛА НА ТАЧИЈЕВЕ ПРЕТЊЕ: Нећемо дозволити анексију Митровице, „уједињење“ ЈЕ ПАРАВАН ЗА ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ!

Неочекивано: Оставка Американца чији је специјални задатак била – Србија

Курир/Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu