karate-traditional.com
Спорт

НАЈПОЗНАТИЈИ СРПСКИ КАРАТИСТА: Срамота је да “Косово” учествује на првенству!

Илија Јорга отворено за наш портал.

(ФОТО) ОВО ЈЕ МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПОКУШАО ДА УБИЈЕ ММА БОРЦА У ПАНЧЕВУ!

Не само да је срамотно и неморално, него бих рекао да је и неваспитано дозволити да та фалсификована, квази држава наступи на овом првенству – каже за Говорисрбија.рс Илија Јорга, најпознатији српски каратиста поводом најављеног гостовања селекције “Косова” на карате првенству у Новом Саду од 9. до 13. маја.

РУСИЈА ХОЋЕ ВОЈНУ БАЗУ У СРБИЈИ! Виктор Колбановски руски експерт за Балкан: То би био одговор на америчко присуство на Косову И ЊИХОВУ БАЗУ БОНДСТИЛ!

– Рекао бих да је то изнуђено и исфорсирано, али таквим приступом сви напори очувања интегритета падају у воду – разочаран је Јорга, који посебно подсећа да су Шпанци недавно остали без домаћиснства у првенству у дизању тегова, јер нису дозволили спортистима “Косова” да наступе, па долазимо до апсурда да се други боре за наше интересе, више од нас самих.

ЈЕЗИВО! Хијерархија у Земунском клану: Ево како је Душан Спасојевић спроводио терор над својим потчињенима!

Public

ПЛАТИЛА ЈЕ РАЧУН У РЕСТОРАНУ КАРТИЦОМ: Када је видела колико су јој скинули, замало се онесвестила!

-Очигледно је да код одређеног круга људи постоји потреба да буду “већи католици од папе”. Не сумњам да ту постоји и финансијски мотив – закључује наш саговорник.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америчка пресуда против Ирана — корак ка опасном обрачуну

Додик: Срби могу имати слободу само кад имају своју државу

НЕВЕРОВАТНО: Уместо есеја, професорки грешком послао фотографију о којој сада сви причају. Њена реакција ће вас одушевити!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
20°
Sun
21°
Mon
17°
Tue
22°
Wed