Правда
Србија Хроника

Најновије претпоставке уносе језу у кости: ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ УБИЈЕНА ОВИМ АЛАТОМ!

Тужилаштво наводно разматра могућност да поново наложи претрес куће, радионице и помоћних просторија породице Марјановић у намери да нађе предмет под именом "длето" којим је наводно са девет удараца убијена Јелена Марјановић?!

(ВИДЕО) Мајсторија Роналдиња, гол са своје половине!

Ова вест, као и многе друге до сада везане за овај случај, само је направила додатну пометњу и забуну.

Оружје којим је убијена Јелена Марјановић још увек није пронађено. Прво се писало да је избодена шрафцигером, па ножем, а сада длетом.

О чему се у овом случају стварно ради, шта је од свега што је писано истина, а шта лаж, вероватно никада нећемо сазнати, а овај случај ће свакако остати упамћен као најмистериознији и најпознатији случај убиства у нашој земљи.

Иначе, Зоран Марјановић, осумњичени за Јеленино убиство, у слободно време се, према писању листа „Ало“, бавио дуборезом икона.

– Обдукција је показала да је Јелена Марјановић усмрћена металним предметом који највише подсећа на мали шрафцигер. Међутим, усред новог сазнања да се њен супруг у слободно време бавио дуборезом икона, полиција ће покушати да нађе предмет којим је он то радио. Длета по свом изгледу највише одговарају малом шрафцигеру за којим се доскоро трагало – објашњава извор близак догађају.

Откривени детаљи из ноћи у којој се Легија предао: Никада то не би урадио да није био у овом стању и сигурно би пала крв!

Златко Николић, криминолог, такође сматра да је убиство Јелене Крсмановић злочин из страсти.

– Печат које носи то убиство, како је описано, указује на то да је такво убиство, са више од три ударца, углавном изазвано великом количином мржње и осећајем угрожености онога ко то дело чини – тврди Николић.

То што се убица није зауставио када ју је усмртио, већ је наставио да је удара, такође објашњава његову структуру личности.

– Са девет удараца не убија чопор него појединац, а убиство из страсти чини појединац, повређени, како он себе назива, и свети се на такав начин да задаје толико удараца – објаснио је Николић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ЕКСПЛОЗИЈА НА МЕНХЕТНУ, евакуација у току!

(ВИДЕО) ЗАСМЕЈАВАО ЈЕ МИЛИОНЕ, БАЛКАН ГА ЈЕ ОБОЖАВАО: Мало ко зна како је Чкаља зарадио чувени надимак!

ЧЕДА: Јанковић је само осредњи чиновник из Бакијевог кабинета – ШТЕТА ШТО СУ МУ НЕКИ ПОВЕРОВАЛИ!

11 чињеница због којих је ракија омиљено пиће Срба

 Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu