pixabay.com
Занимљивости

НАЈЕЖИЋЕТЕ СЕ: Исповест жене која се вратила са „оног света“

Зубарка из Колумбије др Глорија Поло имала је само 36 година кад ју је 1995. године ударио гром и спржио јој тело. Тако је страшно била страдала да је неколико дана у болници лежала у коми, а у животу су је одржавали само апаратима.

КИНЕСКА ОДМАЗДА ЈЕ БРУТАЛНА: Пекинг узвраћа ударац Вашингтону! Ово је Сијев одговор на Трампове царине!

Дотад је била обична католкиња која је редовно ишла на недељну мису и помагала људима кад би могла, али није била нарочито посвећена вери. Била је усредређена на свој физички изглед, робовала је дијетама и дичила се, каже, својим лепим грудима и ногама. Све док је није погодио гром и спржио јој тело до којег јој је тако било стало. Бог јој је тада дао „другу шансу“ кад му је завапила из свег гласа.

Сведочанство Глорије Поло о невиђеном сусрету с оним светом, једно је од оних које доноси књига Патрика Тилиера „Кад ми је душа напустила тело“ описујући искуства људи који су били клинички мртви и поновно се вратили у живот.

– Браћо и сестре, драго ми је што с вама сада могу да поделим неизрециву милост коју ми је Господин уделио пре више од десет година. Било је то у Националној библиотеци у Боготи 1995. године. Заједно са својим нећаком, припремала сам последипломски рад. Падала је обилна киша па смо се мој нећак и ја склонили под маленим кишобраном. Мој муж, одевен у кишну кабаницу, ходао је према библиотеци. Мој нећак и ја ишли смо за њим и кренули смо према стаблима. У том нас је тренутку обоје ударио гром. Мој је нећак умро на лицу места. Моје је пак тело било спаљено и угљенисано споља и изнутра- изјавила је она.

ЕВО ЗАШТО БРИТАНИЈА РУСИМА ПОДМЕЋЕ ТРОВАЊЕ СКРИПАЛА! Бивши премијер Јапана открио МРАЧНЕ ПЛАНОВЕ Терезе Меј!

Како је даље навела, њено тело се опоравило захваљујући Божјем милосрђу.

– Гром ме спалио тако да више нисам имала груди. Практички сво месо и део ребара су нестали. Муња је изашла кроз моју десну ногу након што ми је скоро скроз спалила желудац, јетру, бубреге и плућа. Користила сам контрацепцију и у утерусу сам имала уграђену бакрену спиралу. Бакар, који је одличан проводник електрицитета, спалио ми је јајнике. Срце је престало да куца, тело је било беживотно, али се трзало због електрицитета који је још био у њему. Али то се односи само на телесни део мог бића – описала је Глорија Поло.

Она је додала да јој је тело било спаљено, али се нашла у предивном тунелу пуном беле светлости, радости и мира.

(ВИДЕО) ШОКАНТАН ПРИЗОР У ГРАДСКОМ ПРЕВОЗУ: Човек ставио младићу јакну преко главе, па почео да га бије

– На крају тунела видела сам нешто попут Сунца из којег је сијала изванредна светлост. Описала бих ту светлост као белу како бисте могли некако да је замислите, али нема боје на земљи која би одговарала том сјају. У њој сам нашла извор све љубави и свега мира. Док сам се уздизала схватила сам да сам управо умрла. У том сам тренутку помислила на своју децу и рекла себи: „О, Боже мој, шта ће моја деца?“- испричала је она.

У том тренутку празнине коју је осетила због своје деце, доживела је нешто предивно.

– Моје тело више није било ни у простору ни у времену. У тренутку сам погледом могла да обухватим цео свет: свет живих и свет мртвих. Могла сам да загрлим своје покојне деде и баке и родитеље. Тада сам схватила каква је превара веровање у реинкарнацију коју сам заговарала – присетила се она. У том тренутку чула је глас свог мужа који је плакао и који је дозивао.

(ВИДЕО) 5, 4, 3, 2, 1… Апокалиптичан снимак из Кине о ком прича цео свет

– И Господин ми је допустио да се вратим. Осетила сам неизмерну радост, мир и срећу, и онда сам морала полако да се вратим према беживотном телу које је лежало на носилима. Видела сам лекаре како ми дају електрошокове и покушавају да ме реанимирају. Док сам била под анестезијом, опет сам изашла из свог тела и гледала шта хирурзи раде. Али у том тренутку, у тој операцијској сали била сам заиста престрављена! Угледала сам демоне како ми се приближавају јер сам ја била њихова плата. Затим ми је Господин поставио следеће питање: „Каква духовна блага доносиш?“ Духовна блага? Руке су ми празне! – испричала је она.

Глорија је затим почела да јеца и да моли Господа да јој се смилује.

ЛАЗАНСКИ: Можемо да узмемо север Косова и за 60 минута!

– Неизмерно постиђена почела сам да јецам: „Господине Исусе, смилуј ми се! Опрости ми, дај ми још једну прилику!“ Тада сам доживела најлепши тренутак у животу. Дошао је Исус и извукао ме из тог бунара. Подигао ме, а када ме је спустио, рекао ми је, с много љубави: „Вратићеш се на земљу, дајем ти још једну прилику.“ Рекао ми је да то није због молитви моје породице већ због заговора свих оних које не познајем и који су плакали, молили и уздизали своја срца из љубави према теби – испричала је своје невероватно искуство.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДВЕ ГОДИНЕ ИСТРАГЕ, МИСТЕРИЈА И ЛАЖИ: Ово су најбитнији моменти у истрази најинтригантнијег злочина у Србији

ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ ПОСТАЈЕ СВЕТАЦ? О канонизацији се одлучује на Сабору у мају

ЕКСПЛОЗИЈА НА КАРАБУРМИ: Бачена бомба на кућу навијача Партизана!

ТАКО ТО РАДЕ АМЕРИ: СРБИЈИ ОТЕЛИ 500.000.000$ и на њима ЗАРАДИЛИ ПЕТ ПУТА ВИШЕ, укупна штета чак 100 милијарди!

ДРАМА У ВРАЊУ! Дечак покушао да се обеси, ОТАЦ ГА У ПОСЛЕДЊЕМ МОМЕНТУ СКИНУО СА ВЕШАЛА!

Извор: alo.rs

Оставите коментар