Telegraf.rs
Регион

УМАЛО ДА САХРАНЕ ДРУГУ ЖЕНУ: Над отвореним ковчегом оплакивали баку, а онда су схватили да то није она!

Ма колико звучало невероватно, дешава се да породице преминулих замене тела у мртвачници па се, кад схвате да нису преузели “правог” покојника, упуштају у бесомучну трку да грешку исправе пре сахране.

Сличан случај десио се у околини Бањалуке, када је мало фалило да породица осамдесетогодишње старице сахрани другу жену?!

ЛАЗАНСКИ: Зашто је Русија тако хладнокрвна и смирена по питању Сирије?

Они су, наиме, из мртвачнице грешком преузели тело баке која је преминула истог дана кад и њихова мајка, а “погрешну” покојницу су – док нису схватили забуну – већ увелико били оплакали и ожалили.

(ВИДЕО) ХАОС У АМЕРИЦИ, ИМА И МРТВИХ Трамп јуче гађао Сирију, а већ данас му се небо свети!

Објаснили су да су из мртвачнице преузели тело друге жене, која је била обучена у гардеробу њихове мајке. Највећу забуну је, како наглашавају, изазвало то што је на картону уз тело писало њено име.

(ФОТО) СПРЕМНИ ЗА АПОКАЛИПСУ: Ако почне Трећи светски рат, ова храна може да вам спасе живот!

– Кад смо “мајку” довезли кући, приметила сам да је њено лице измењено, али сам то приписала променама које на телу наступају након смрти. Било ми је чудно и то што јој је врат био мало искривљен, али нисам томе придавала пуно пажње. Тек касније сам сазнала да је то последица можданог удара, од којег је друга жена умрла. Када смо отворили сандук, плакали смо и жалили је, не размишљајући о томе да сузе пролевамо над непознатом особом. Међутим, ускоро су они присебнији схватили да нешто није у реду, односно да жена у сандуку не може бити наша мајка. Одмах смо позвали мртвачницу и објаснили им да смо преузели погрешну особу. Цела ујдурма је трајала два сата – испричала је кћерка преминуле и додала да је до забубне дошло због постављанај картона са погрешним именима поред тела, тако да су обе породице погрешиле приликом идентификације, пише српскаинфо.

(ФОТО) ГАЊАЋУ ВАС ДО ПАКЛА И НАЗАД! Порука очајне мајке шокирала Србију: Дете ми је настрадало због хулигана!

– Наиме, када сам ушла у мртвачницу, одвели су ме до тела на којем је стајао картон са именом моје мајке. Препознала сам њену гардеробу и без пуно размишљања преузела тело. Била сам веома потресена због њене смрти, тако да нисам мислила ни на што друго. Међутим, недуго након доласка кући, схватили смо да то, ипак, није она. Срећа па жену коју смо преузели у мртвачници нисмо сахранили, јер би тек тада настао велики проблем. Морали бисмо да је ископавамо – каже она.

СРБИЈА УЗ СИРИЈУ: Заветници уручили писмо подршке Амбасади Сирије у Београду!

Да апсурд буде већи, и чланови породице друге преминуле су своју мајку “препознали” у другој покојници, али је нису били преузели, јер су планирали да то ураде непосредно пре сахране.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКОТ ТРАЖИ ОД ВУЧИЋА: Подржите нас

РУСИЈА: За Америку је боље да што пре почне да преговара са нама

СЕРИЈЕ КОЈЕ ДАНАС ОБОЖАВАТЕ РАЂЕНЕ СУ ПО ЊЕНИМ РОМАНИМА: Српска књижевница стекла је велику популарност, а ево зашто вест о њеној смрти нико није објавио!

Асад руским парламентарцима: Сиријци се више не боје НАТО-а

Извор: ЕуроБлиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
26°
Wed