East News/ Science Photo Library
ВИДЕО Занимљивости

На Марсу пронађене рушевине древног града? (ВИДЕО)

На Црвеној планети примећене су античке зграде: куће, камене ограде, па чак и статуе. Барем су у то убеђени уфолози који су проучавали снимке које је на Земљу послао ровер „Кјуриосити“. Међутим, на први поглед, на снимцима су приказане само планине и камење.

Уфолози су добили још једну потврду постојања живота на Марсу. Они су пажљиво прегледали снимке које је НАСА снимила на површини Црвене планете, упоредили их са очуваним старим зградама на Земљи и закључили: пред нама су рушевине правих градова. Своје мишљење уфолози су поткрепили видео-снимком на ком су све детаљно објаснили.

Ово је дало основ присталицама хипотезе о постојању ванземаљских цивилизација да озлојеђено оптуже НАСА да прикрива чињенице. Према мишљењу неких истраживача, запослени у америчкој свемирској агенцији чак су умрљали неке од најочигледнијих доказа о интелигентном животу на Марсу тако да их не примети неискусна особа.

Међутим, други независни истраживачи након проучавања истих снимака на њима нису видели ништа сензационално, а „древне рушевине“ назвали су камењем и необичном игром сенке и светлости.

Извор: rs.sputniknews.com

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САРАЈЕВО ПРЕТИ ЗАГРЕБУ: Ако наставите да градите Пељешки мост – ПРОГЛАСИЋЕМО СУВЕРЕНИТЕТ НА ТОМ ДЕЛУ ЈАДРАНА

ВЛАДА ЗАХТЕВА ОД ХАГА: Младићу је живот угрожен, нужно лечење у Србији!

ГОЛГОТА СРПСКИХ РАДНИКА У АУСТРИЈИ: Радили на црно, па уместо плате, ДОБИЛИ БАТИНЕ!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat