Србија Хроника

НА КРЕВЕТУ УЗ МРТВОГ МИЛАНА (16) МАЈИЦА БИВШЕ ДЕВОЈКЕ И БРОЈАНИЦЕ ЗА ЊИХ ДВОЈЕ: Трагедија код Сопота која је потресла Србију

Баба га је затекла на кревету крвавог, мртвог и с пиштољем у руци. Поред њега је нађена мајица девојке са којом је био у вези, а са којом је раскинуо. Ту су биле и две бројанице. Купио их је с намером да једну носи он, а другу њој да поклони. Јадно наше дете, није могло да се избори са оним што га је снашло, било је превише емотивно у животу и све га је дотицало у срце.

Ово је за „Вечерње новости“ испричао Раде Обрадовић, отац шеснаестогодишњег Милана, који се у недељу убио из дединог пиштоља. У кући Обрадовића у селу Сибница код Сопота бол, туга, сузе.

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ поручила Вучићу: „Неће се Срби рађати, ако предате Косово!“

Мајка Марјана занемела, сузе јој од бола пресахнуле. Миланови бака и деда очајни. Једино отац Раде смогао је нешто снаге да се отвори и исприча:

– Уместо да спремам славље, да све ово пиће и храна буду сину за војску и женидбу, ја му спремам за сахрану. Туго моја, дете моје. Шта да радимо без тебе, како даље да наставимо. Заувек остадох без сина наследника. Да смо бар наслутили нешто. Овако, оде нам Милан заувек.

ЖЕЛЕЗЊАК: СБ УН хитно да врати водећу улогу РУСИЈИ у решавању КОСОВСКОГ ПИТАЊА!

Како нам је Раде испричао, Милан је у недељу, заједно са сестром Милицом и родитељима био у воћњаку где су скупљали шљиве да би пекли ракију.

– Радио је као и увек равноправно са нама – каже Миланова мајка. – Никада се наша деца нису стидела села нити посла, били су вредни и увек хтели да помогну, за разлику од њихових вршњака који у данашње време избегавају такве врсте послова посебно на селу.

(ВИДЕО) УЖАС У ТУТИНУ! ПСИ ЛУТАЛИЦЕ УМАЛО РАСТРГЛИ ДЕЧАКА (8): Спасли су га у последњој секунди, малишан ДАНИМА НЕ МОЖЕ ДА СПАВА!

Милан је до поднева радио нормално, а онда је, како прича отац Раде, изненада рекао да га много боли глава, бацио шешир са главе и рекао да иде кући.

– Нисмо се бунили. Рекох, нека га, нек оде, нек се мало одмори, осами, размисли – присећа се Раде кобног дана. – Знали смо да га мало муче љубавни проблеми, јер је недавно девојка раскинула са њим. Знали смо и да пати, али нико од нас није слутио да то можда може да буде разлог да дигне руку на себе.

КРВАВИ УЖАС НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ: Сатаром и ножем исекли момка и девојку! Напали их код локала Ибица, КАМЕРЕ СНИМИЛЕ СВЕ

Нико, међутим, ни сад не зна шта је заиста Милана навело да себи одузме живот. Дошао је у породични дом, отишао у стару кућу, узео кључ, откључао врата, ушао унутра и узео дедин пиштољ „тетејац“, а затим испалио себи смртоносни хитац у главу.

Како сазнајемо, Милан је био беспрекоран син, брат, унук, друг и комшија. Сви они који су га знали, имају само речи хвале, јер како веле, „такво дете се ретко рађа“. Био је непорочан, али како околина каже, превише осетљив и емотиван.

У кућу Обрадовића у уторак су непрекидно пристизали родбина, пријатељи, комшије, Миланови школски другови, како би изјавили саучешће породици и поделили њихов бол. Нико од њих није могао да сакрије сузе, али и неверицу за оно што се догодило.

ОТКРИВАМО КО СУ СРПСКЕ ПРОСТИТУТКЕ: Где раде, ко су им клијенти… ДЕТАЉИ КОЈИ ЋЕ ВАС ШОКИРАТИ

Милан ће данас бити сахрањен на гробљу у селу Сибница код Сопота.

Како сазнајемо , породица Обрадовић је недавно прослављало пунолетство своје ћерке Милице. Највеселији на сестрином пунолетству био је управо Милан.

– Међутим, баш на тој прослави догодило се да је Милана оставила девојка – прича отац Раде. – Мог сина је то јако погодило, толико да смо стигли до лекара јер је имао аритмију и још неких срчаних проблема. Све се након тога, чинило нам се, средило, али преварили смо се. Изгледа да Милан није преболео, да је носио бол у себи, ником га није казивао и урадио је оно што јесте.

Раде Обрадовић тврди да његов син Милан није волео оружје.

– Отац је имао пиштољ у својини из којег сам ја последњи пут пуцао кад ми се родио наследник, син Милан. Поштољ од тада није коришћен и недавно сам чак рекао оцу да одемо у полицију и да одјавимо оружје. Имали смо у кући и ваздушну пушку. Међутим, мог сина ни као малог, а ни сад кад је већ био одрастао, оружје није занимало, нити га је икада узимао у руке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАФАЛОМ НА ЧУМЕТОВОГ БИВШЕГ ШЕФА ОБЕЗБЕЂЕЊА: Пуцали на Александра Аврамова из аутомобила у покрету!

(ВИДЕО) НА ЊИХ СУ ПУЦАЛИ, ПОДМЕТАЛИ ИМ БОМБЕ, ТРОВАЛИ ИХ: Ови лидери су преживели бруталне атентате, један је Гинисов рекордер!

УКЛЕТА КАФАНА ЦАРСКА ОХОТА НА АДИ ХУЈИ! НОЋАС ЈЕ ИЗГОРЕЛА, А У ЊОЈ СУ СЕ ДЕШАВАЛЕ НАЈСТРАШНИЈЕ СМРТИ: Анастасија, Милош, Немања, Зоран и Ненад изгубили су животе на истом месту! ДА СЕ НАЈЕЖИШ

(ФОТО) СЛОБОДАН ЈЕ 45 ГОДИНА ВОЗИО БЕЗ ВОЗАЧКЕ! Полиција га ухватила кад је пошао жени на гробље, КАЗНИЛИ ГА СА 1000 ЕВРА И ОДУЗИМАЊЕМ ДОЗВОЛЕ КОЈУ НЕМА!

ВЕЛЕОБРТ У ИСТРАЗИ ТРАГЕДИЈЕ ВЕРЕНИКА ИЗ СРБИЈЕ? Црногорку (23) која их је прегазила можда спаси ОВА ИНФОРМАЦИЈА!

ПЕНТАГОН: Свемир — нови полигон за ратовање

Курир/Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
24°
Sun