Фото: ФоНет - Зоран Мрђа
Хроника

Мушкарац који је брутално убио жену испред Центра за социјални рад СКОЧИО ПОД ВОЗ!

Милан Ловрић (46) који је јуче убио своју супругу Олгу Л у Центру за социјални рад на Новом Београду извршио је самоубиство.
Foto> FB

Како портал „Блиц“  наводи, Милан је, након бруталног убиства супруге Олге, побегао из Центра и упутио се ка Тошином бунару, где је потом скочио под воз.

Хитна помоћ је на лицу места могла само да констатује његову смрт.

Милан Ловрић (46) јуче је измао заказани контролисани састанак са бившом супругом Олгом у Центру за социјални рад. Он је паркирао аутомобил испред Центра, ушао у хол где је сачекао Олгу, а када је дошла Милан ју је, наочиглед њихово троје деце, напао и  веома снажним ударцем каменом у главу убио.

Он се потом мирно удаљио из Центра, а полиција је одмах отпочела потрагу за њим.

Милан се након суровог убиства супруге упутио ка шинама, где је скочио под воз. Његово беживотно тело пронашла је екипа Хитне помоћи два сата иза поноћи.

Овој трагедији претходило је дугогогодишње породично насиље. Према наводима рођака, Милан је Олгу малтретирао од првог дана брака, због чега је био и у затвору.

Први пут је осуђен јер је претукао супругу, а други пут је у затвору провео две године јер је претукао најстаријег сина.

 

Извор: Блиц, Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu