alo.rs
Политика Србија

МУК У СУДНИЦИ: Мирјана Марковић осуђена на годину дана затвора, али њене речи ЗБУНИЛЕ ЈАВНОСТ!

Ево шта је одговорила на пресуду коју је управо добила.

Виши суд у Београду осудио је данас на годину дана затвора некадашњу председницу ЈУЛ-а Мирјану Марковић поводом оптужби да је утицала на чланове владине комисије за изврше незакониту доделу државних станова 2000. године.

ЈОРДАНКА СЕЈЕ ХИВ ПО СРБИЈИ! Полиција тражи мигранткињу која је спавала са ВИШЕ СТОТИНА ЉУДИ у Београду, Суботици и Кикинди!

Мира Марковић је за Ало кратко изјавила:

-Не занима ме ни суд, ни пресуда, немам никакав коментар на то.

Истом пресудом некадашња секретарка Владе Србије Живка Цица Кнежевић осуђена је на годину и по дана затвора, а тадашњи директор Дипос-а Милош Лончар на годину дана због кривичног дела злоупотреба службеног положаја, а Марковићева јер их је подстрекивала на извршење тог дела.

УЗМИ ЈОШ ЈЕДНУ, БУДИ МУШКО: Другови га терали да прогута ЈОШ ЈЕДНУ, дилери хтели да му извуку СВЕ ПАРЕ, а онда је пао непомичан! ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ ТИНЕЈЏЕРА у Београду

Марковићева је осуђена у одсуству јер је недоступна правосудним органима Србије и за њом је 2005. године расписана међународна потерница.

Суд је због тога оставио на снази решење о одређивању притвора од 17. априла 2003. године.

Ово првостепена пресуда објављена је након скоро 15 година од покретања кривичног поступка. Осуђени, њихови браниоци, као и тужилаштво имају право да на ову одлуку суда уложе жалбу Апелационом суду у Београду.

ОН СУДИ СРБИЈИ НА МЕЧУ СА БРАЗИЛОМ! Иза себе има скандал са пеналом који није судио, дели 4 картона по мечу, А НИЈЕ НИ ЉУБИТЕЉ ВАР!

Према оптужници, као председница дирекције ЈУЛ-а, поједине, тадашње чланове Комисије Владе Србије за доделу станова, подстрекавала је да доделе стан дадиљи свог унука Илони Пешић, иако она није испуњавала законом предвиђене услове.

Суђење Марковићевој раздвојено је почетком ове године од процеса који је 11. јануара окончан пресудом којом су Бранислав Ивковић и директор Савезне управе царина Михаљ Кертес ослобођени оптужби, док је Живка Цица Кнежевић ослобођена дела оптужби, а за друге јој се суди и у овом у процесу са Марковћевом.

alo.rs

ЛЕГЕНДАРНИ ХРВАТ БРАНИ СРБЕ: ФИФА… Они су једни обични глупани! Упорно испадају глупи као ноћ!

У поступку поред њих две, оптужен је и Лончар, док је поступак раздвојен према Данилу Пантовићу који је тренутно амбасадор Србије на Куби.

(ВИДЕО) ДО САДА НЕВИЂЕНО: ЕРДОГАНОВА ТАКТИКА – луткама до подршке грађана!

Што се тиче Марковићеве, представници Генералног тужилаштва Руске Федерације 2010. године саопштили су да она у тој држави ужива статус политичке избеглице и да не може да буде ухапшена по потерници српског Интерпола, која је расписана за њом 2005. године и још је на снази.

На овој оптужници је и некадашњи шеф Државне безбедности Јовица Станишић, али је суд донео одлуку о прекиду поступка против њега, због поновљеног суђења за ратне злочине који се против њега води пред Механизном у Хагу, који је наставио рад недавно затвореног Хашког трибунала.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БРАВО ЗА АКЦИЈУ: ХУМАНИТАРНО УДРУЖЕЊЕ СКУПЉА ЗА КАЗНУ КРСТАЈИЋУ!

(ВИДЕО) ЗАСТАЋЕ ВАМ ДАХ ОД ОВОГ СНИМКА!

ЈАНКОВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО СВОЈ ПРОГРАМ: ХОЋЕМО ГЕЈ БРАКОВЕ У СРБИЈИ!

ВУЧИЋ: Нећемо дозволити нове „Олује“

Најмоћније силе Европе спремају и оружану одбрану од надолазеће опасности

(ВИДЕО) ПОПЛАВЕ ШИРОМ ГРЧКЕ: Бујица носи аутомобиле у море, путеви под водом! Јавили се и српски туристи

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ: Британцима смета Република Српска и учиниће све да она нестане!

НИЈЕ МОГАО ДА ХОДА ПОСЛЕ СЛАВЉА АРГЕНТИНЕ! Марадона хитно пребачен у болницу, а сада је стигао и лекарски извештај! ЕВО У КАКВОМ СЕ СТАЊУ НАЛАЗИ

Повлачење! Тежак ударац угледу Америке у Сирији

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun