Uncategorized

МРКОЊИЋ УЗВРАЋА УДАРАЦ: Све ћу рећи у полицији! Неће им бити добро

Милутин Мркоњић, почасни председник СПС и бивши министар инфраструктуре, каже да једва чека да оде у полицију и одговори на оптужбе да је муљао током радова на деоници ауто-пута Уб-Лајковац на Коридору 11, због чега је министарка Зорана Михајловић против њега и још 13 људи поднела кривичну пријаву Тужилаштву за организовани криминал!

– Ја сам спреман сутра да одем у полицију да људима објашњавам, па ћемо да видимо ко ће шта да каже. Нећу се позивати на имунитет… Да ли ја у овим годинама, са оваквом каријером и десет одликовања само за рад за ово за шта ме сад оптужују, треба да тражим имунитет? Да не побегнем из земље, можда? Да не одем да певам негде?! Нема ни говора. Једва чекам да ме људи позову и да све објасним, да скинемо ту хипотеку с дневног реда – навео је Мркоњић и додао да ће тужити Михајловићеву ако се докаже да није крив.

(ВИДЕО) НОВА ТУЧА У ШКОЛИ У ТУЗИМА: После масовног обрачуна црногорских и албанских ђака, отац ударио наставника!

Он је посебно истакао да је љут на директоре „Путева Србије“ Зорана Дробњака и ЦИП Милутина Игњатовића што му нису раније јавили да постоји пријава против њега, у којој се, између осталог, наводи да је у основу ауто-пута на Коридору 11, уместо чврстог материјала, уграђивана глина.

(ВИДЕО) Снимак спектакуларног хапшења за убиство Шкрбића: Погледајте како је пао Буха

– Требало је да ми кажу, то су моји другови… Милутин и Дробњак су остали тамо после мене… Требало је они да ми кажу: „Мрко, има пријава против тебе.“ Они ми то нису рекли и љут сам на њих. То није фер – навео је Мркоњић.

Мркоњић је још једном поновио да је пријава неозбиљна, јер је он као министар био задужен за стратешке одлуке, а не за градњу на терену, те да зато мисли да је читав случај заправо исполитизован. Како каже, Михајловићка јури лопова тамо где га нема.

(ВИДЕО) ПОЛА ВЕКА ЖИВЕЛИ ИЗОЛОВАНИ У ДИВЉИНИ СИБИРА: Нису знали да је био Други светски рат, а желели су само ЈЕДНУ СТВАР!

– Она жена има неку амбицију коју не разумем, вероватно да ухвати лопова тамо где га нема… Мора да се сабере жена и да види шта хоће – рекао је Мркоњић, који је Михајловићки замерио и то што две године није долазила на седнице скупштинског одбора за саобраћај.

Подсетимо, Министарство грађевинарства, на чијем челу је Зорана Михајловић, поднело је кривичну пријаву против Мркоњића, који се на челу овог ресора налазио од 2008. до 2012. године.

Михајловићева и Дробњак нису желели да одговарају на Мркоњићеву изјаву. Дробњак је само кратко рекао да нема веза с тим и да неће да коментарише.

Мркоњић о Вељи

Мркоњић је открио да су на њега својевремено вршили притисак да поднесе пријаве против Велимира Илића, кога је наследио у министарској фотељи:

– Притисака је било толико за те пријаве и за разно… Нисам дозволио. С Вељом сам се стално касније консултовао, па и с Маријом Рашетом, која је била пре њега. Младим министрима саветујем да континуитет у раду мора да постоји, консултујте се с људима који су били пре вас, питајте, не почиње живот с вама.

Извор: Правда, Курир

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић половином децембра у Москви

(ВИДЕО) НОВА ТУЧА У ШКОЛИ У ТУЗИМА: После масовног обрачуна црногорских и албанских ђака, отац ударио наставника!

ОН НИЈЕ ЧОВЕК, ОН ЈЕ МОНСТРУМ: Убио је Николу а онда га са породицом данима тражио по насипу

Он је био „Плава звер“, човек кога се и Хитлер плашио (ВИДЕО)

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun

Истакнуто