Foto: http://www.westincostanavarino.com
Политика Србија

Мрка опалио по министарки: ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ ЈЕ КЛАСИЧНА ПЛАВУША, ПРОФЕСИОНАЛНА НЕЗНАЛИЦА, ДИЛЕТАНТ И ВЕЧИТИ ПРЕЛЕТАЧ

Најпоштеније би било да Илић и Мркоњић ућуте и врате се тамо где су као министри и проводили највише времена, а то нису градилишта и зграда Владе, већ кафане, каже Михајловићева

ЛУДИЛО НА АУТО-ПУТУ БЕОГРАД -НИШ! Ухапшен јер је истерао два радника из аутомеханичарске радионице и ЗАПАЛИО ЈЕ!

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић оштро је осудила повратак Велимира Илића у политику.

Том приликом рекла је да се јасно показује за какве се идеје и које људе залаже српска опозиција, те се дотакла и почасног председника СПС Милутина Мркоњића.

УМРЛИ У НАЈГОРИМ МУКАМА: Директор и радник гребали на врата док су се гушили! Застрашујући детаљи незабележене трагедије у Народној библиотеци!

– Ћути Велимир Илић о Мркоњићевом аутопуту који се распао и пре него је пуштен у саобраћај. А како и да буде пуштен кад је повезивао две њиве. Због њих двојице држава је изгубила и путеве и инвеститоре и нова радна места, али зато је њима било јако добро. Зато, хвала председнику Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић што такви људи никад више неће бити део Владе. Част њиховим годинама, али најпоштеније би било да Илић и Мркоњић ућуте и врате се тамо где су као министри и проводили највише времена, а то нису градилишта и зграда Владе, већ кафане – закључила је она.

(ФОТО) ЛАЗАР ЈЕ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ СА ДЕВОЈКОМ ПРЕ ПОГИБЈЕ У НАРОДНОЈ БИБЛИОТЕЦИ! Порука коју је написао СЛОМИЋЕ ВАМ СРЦЕ!

Почасни председник СПС Милутин Мркоњић у изјави за Еспресо одговорио је на нападе потпредседнице СНС:

(ВИДЕО) КО ЈЕ ЂОРЂЕ ГУШТЕР КОЈИ ЈЕ РАЊЕН У КРАГУЈЕВЦУ: Професионали штампар фалсификовао новац и постао НОЋНА МОРА СТРУЧЊАКА! Савршене копије одао је један детаљ!
– Зорана Михајловић је класична плавуша у српској политици: професионална незналица, политички дилетант и вечити прелетач. Ништа не зна, а све би хтела. У изузетно тешком ресору саобраћаја и грађевине и просторног планирања (узгред, она не зна ни значење тих речи) брзо је прешла пут од ноторног дилетанта и незналице до штеточине и зато не треба да нас чуди све ово што се под њеним министровањем дешава.

МЛАДИЋА (19) ИЗ СРБИЈЕ КОМЕ СЕ ЛЕКАРИ БОРЕ ЗА ЖИВОТ НОКАУТИРАО ПОЗНАТИ НАСИЛНИК! Стриц Ђуро: Стефан се никада није потукао у животу, без икаквог разлога су га напали!

– У врху државе и у Влади у којој је министарка има и озбиљних људи, политички искусних, па је невероватно да се већ годинама толеришу њена нестручност и штета која из тога произилази. Подсећам, с тим у вези, на недавну погибију двојице људи на завршеној деоници ауто-пута Коридор 11 Уб – Лајковац, за шта кривицу сноси пре свега министарка јер је пут био необезбеђен. Зато очекујем да државни органи органи хитно реагују – рекао је он.

(ВИДЕО) РУСИ НИКАД МОЋНИЈИ! СВИ ЋЕ СТРАХОВАТИ ОД ЊИХ! Стиже „ЧУВАР НЕБА“ – обара све ШТО ЛЕТИ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) СЕДАМ САТИ ЈЕ БИЛА НА ОПЕРАЦИОНОМ СТОЛУ, ХИРУРЗИ ЈОЈ СКРОЗ ИЗМЕНИЛИ ТЕЛО: Наша певачица се покајала због естетских захвата, али није ЈЕДИНА!

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ СТИГЛО РАНИЈЕ У КОМШИЛУК: Јаки удари ветра, киша и град похарали Истру! Најгоре се очекује у недељу!

ДАЧИЋ МАНДИЋУ: Црногорско судство и тужилаштво малтретира Србе и безразложно их притвара! БОЈИМ СЕ ДА ЈЕ РЕЧ О СМИШЉЕНОМ ПРОЈЕКТУ

(ВИДЕО) НАЈКРАЋИ МЕЧ ИКАДА! Гонг за почетак борбе није ни оџвонио до краја: Оно што је урадио амерички боксер препричаваће се још дуго

Сабор СПЦ ванредно заседа о КиМ?

(ВИДЕО) МИСЛИЛИ ДА ЋЕ УМРЕТИ У ЛЕДЕНОМ МОРУ: А онда је дечак (13) урадио нешто невероватно храбро и задивио цео свет!

espreso.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri