pixabay.com
Србија Хроника

Монструма из Мионице стигла божја казна: СИЛОВАТЕЉ НАЂЕН МРТАВ У ЗАТВОРУ!

Лазар Стевановић (69) из села Брежђе код Мионице, вишеструки силоватељ који је пола живота провео на робији, умро је у Специјалној болници у Окружном затвору у Београду.

САНДРИНОЈ ПРИЈАТЕЉИЦИ ПРЕТИ ЗАТВОР! Откривен узрок удеса због ког се новинарки боре за живот

Лазар Стевановић (69), који је пола живота провео на робији због сексуалног злостављања, умро у затворској болници. Узрок смрти утврдиће обдукција.

РАДА МАНОЈЛОВИЋ ХИТНО НА ЛЕЧЕЊУ У БОЛНИЦИ: Стање јој све горе, не може више да трпи болове, али се НИКАКО не одриче овога…

Како Српски телеграф сазнаје, Стевановић је био у пожаревачкој Забели на издржавању затворске казне због покушаја злостављања малолетнице, а тело је превезено на обдукцију како би се утврдио узрок смрти.

(ФОТО) ТЕШКА НЕСРЕЋА У ЦРНОЈ ГОРИ: У судару погинуо држављанин Србије!

Сва недела
силовања
покушаји силовања
насилничко понашање
ситне крађе

400 ЗАБРАЊЕНИХ На листи Срба који не смеју да уђу у Црну Гору сада су и син познате певачице, старлете, кик-боксер и ТУ НИЈЕ КРАЈ

Намамио дете
– Стевановић је из Забеле превезен у Београд. Затечен је мртав у кревету, а према првим информацијама, није имао повреда по телу. Истрага о овом случају је у току – каже наш извор из истраге.
Према његовим речима, Стевановић је више пута хапшен и осуђиван је због седам силовања, а на мети монструма биле су жене, девојке, али и малолетнице.

– Он је у фебруару 2016. изашао из затвора, у којем је провео 10 година због силовања. Живео је као бескућник јер га је син избацио из куће у страху за своје две малолетне ћерке. Само седам месеци касније, Стевановић је поново завршио иза решетака. Он је тад у центру Ваљева покушао да силује ученицу ваљевске гимназије родом из Мионице која је тад имала 16 година – прича наш саговорник.

Лазар је планирао свадбу, а сад му спремају сахрану: Анђела се заувек опростила од њега претужном поруком. „Љубави заувек ћеш ми бити у срцу“

Како додаје, монструм је девојчици рекао да је пријатељ њеног оца и да треба нешто да јој преда, па ју је намамио у подрум зграде.

Жена га оставила, син избацио из куће
Лазар Стевановић је, док је био у затвору, сину преписао кућу у Ваљеву, а у исто време остао је и без супруге, која је поднела захтев за развод брака.

– Кад је изашао с робије, син му није дозволио да се врати кући, па је Стевановић боравио у шупи у истом дворишту. Међутим, син га је поново пријављивао полицији из страха од пожара, јер је насилник често ложио ватру – наводи наш саговорник.

Како додаје, Стевановић је практично живео на улици, па је био корисник ваљевског Центра за социјални рад.

Радио као кондуктер
– Кад су ушли у подрум, Стевановић је малолетници међу груди гурнуо новчаницу од 100 динара и покушао да је загрли. Девојчица је брзо одреаговала, одгурнула манијака и почела да вришти. Насилник је побегао, али га је полиција убрзо идентификовала и привела. Он се тад наводно теретио за још једно силовање у Ваљеву – каже извор Српског телеграфа.

Стевановић, који је својевремено радио као кондуктер, полицији и правосуђу познат је и по насилничком понашању и ситним крађама. Колико је био бескрупулозан, говори и то што је једном приликом након изласка из притвора на путу до куће напаствовао жену, па је одмах враћен иза решетака.

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri