informer.rs
Србија Хроника

Монструм Синиша је ЗБОГ ОВИХ РЕЧИ убио Биљану, а сада запомаже: МОЛИМ ВАС, ХОЋУ ДА ЗНАМ ДА ЛИ ЈЕ АЊА ЗАИСТА МОЈА ЋЕРКА!

Молим вас, хоћу да знам да ли је Ања заиста моја ћерка! Синиша Радованчев (51), који се терети за језиво убиство невенчане супруге Биљане Мијатовић (30), већ годину дана у притвору у Панчеву не спава како треба јер се пита да ли је мала Ања заиста његова ћерка!

КОМШИЈЕ ИЗ БРЕСТАЧА ОДВЕЗАЛИ ЈЕЗИК И ОСУЛИ ДРВЉЕ И КАМЕЊЕ НА ДАРКА ЛАЗИЋА: Једни се МОЛЕ за њега, други ОТКРИЛИ његову МРАЧНУ ТАЈНУ, оцрнили га како то само комшије могу

Синиша Радованчев (51) из Панчева оптужен је за убиство Биљане Мијатовић, које се догодило 21. новембра 2017. у панчевачком насељу Содара, на прослави њеног 30. рођендана. Убиство се догодило у кухињи док су у другој соби биле Биљанина ћерка из првог брака Марија (13) и Биљанина и Синишина ћерка Ања, која је тада имала непуних месец дана.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЦЕЛУ ЗИМУ Метеоролози све открили, наредних месеци чека нас право изненађење

Радованчев је на првом обраћању суду рекао да никада неће прежалити Биљанину смрт, правдајући се да му је пао мрак на очи, јер га је после свађе око новца дубоко повредила говорећи му: „Пи*ко једна, ни дете није твоје!“

ДРАГУТИН ЈЕ УПАО У КУЋУ СВОЈЕ БИВШЕ ДЕВОЈКЕ, њеног новог дечка везао за кревет, А ОНДА ЈЕ УЗЕО СЕКИРУ!

– Оптужени је рекао на суду да је Ања једино што га одржава у животу и да би се до сада већ „придружио“ Биљани да му није ње. Међутим, како време пролази, он се све чешће пита да ли је Ања његова ћерка. Синиша се већ дуже време налази у панчевачком затвору и скоро годину дана не спава мирно. Тврди да га изједа та реченица коју је Биљана изговорила и да се стално пита да ли је то тачно? Поверио се да би волео да се уради анализа ДНК да би се утврдило очинство и да би добио коначан одговор да ли је Ања његово дете. Смириће се тек када буде био сто одсто сигуран да је девојчица, која је недавно прославила први рођендан, заиста његова ћерка – каже извор близак породици оптуженог.

Шокантно признање посланика из Загреба: Немачки неонацисти убијали Србе деведесетих

Радованчев се на суду бранио да му се после те реченице помрачио ум и да се као кроз маглу сећа да је видео Биљану како лежи у кухињи. Међутим, те реченица га, према речима нашег саговорника, прогони већ годину дана, и не зна на чему је.

– Стално то понавља! Чак је тражено од Центра за социјални рад у Панчеву да се уради анализа ДНК за утврђивање очинства, али они нису дали никакав одговор. Чак су и на тај захтев, који се тиче искључиво детета, остали неми! – наводи извор близак истрази.

(ФОТО) МУЖ ЈЕ ОДВЕО У ШУМУ И СЕКИРОМ ОДСЕКАО ШАКЕ: Рекао ми је да ставим руке на пањ, плакала сам, вриштала и молила га

Ања и њена полусестра Марија налазе се у истој хранитељској породици, у Панчеву, а Срђан Радованчев, Синишин син из првог брака, поднео је захтев за усвајање обе девојчице.

– Ања је мала, али Марија тешко подноси све што се десило. Почетак главног претреса је морао чак да буде одложен, јер је почела да вришти и плаче када је видела Синишу на ходнику – наводи саговорник.

,,Молим вас, помозите ми да нађем маму“: Ако угледате жену са жутом торбом, погледајте да ли је то можда Радојка!

Суђење против Синише је у току, а на следећем претресу треба да сведоче психијатри и да разјасне да ли је у тренутку злочина био урачунљив. Они теба да одговоре на кључно питање које су поставили Синишини браниоци Мирослав Тодоровић Шера и Јелена Законовић – да ли је он био у стању јаке раздражености када је после жучне свађе у кухињи зграбио кухињски нож са радне плоче и зарио га супрузи директно у срце. Одбрана заступа тезу да је убиство починио у афекту и да није био свестан својих поступака.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ГРАЂАНИ ДОБРО ПАМТЕ ЛОПОВЛУК ЂИЛАСА И ЈЕРЕМИЋА! Мирковић: Систематски су упропаштавали Београд!

СТЕФАНОВИЋ ИЗ ДУБАИЈА УПОЗОРИО: Постоји намера да се збуне државе о НАЧИНУ ГЛАСАЊА, угрожен је интегритет ИНТЕРПОЛА!

РОДИТЕЉИ БАРБАРЕ ВИТЕЗ ДОНЕЛИ ВЕЛИКУ ОДЛУКУ: Напуштају Србију због нестанка ћерке

Земљотрес погодио Македонију: Осетио се и у Србији!

ЧУДОТВОРАН ИЗВОР УСРЕД СРБИЈЕ Гордана је била тешко болесна, а онда је попила ову воду и десило се ЧУДО!

ТРАГЕДИЈА У ПЕТРОВЦУ НА МЛАВИ: Полио се бензином и запалио после свађе са супругом

ПА ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ!? Извршитељ запленио и продао ИНВАЛИДСКА КОЛИЦА

Србија не пристаје на уцене ЕУ о евроинтеграцијама

Ало

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
32°
Mon