MaxPixel
Регион

МОНСТРУМ СИЛОВАО ЋЕРКУ 1.500 ПУТА: Одлука суда ће вас ШОКИРАТИ, цео Балкан на ногама

Након доказног поступка, судија Борис Радман осудио је 51-годишњака у септембру прошле године по свих пет тачака оптужнице

,,ГЛАС ЗА ДОДИКА ЈЕ ГЛАС ЗА ОПСТАНАК СРПСКЕ“ – Стаменковски позвао грађане РС да гласају за Додика

Врховни суд Хрватске смањио је казну „задарском Фрицлу“, који је због дугогодишњег силовања властите ћерке, с којом је добио и дете, као и психичког те физичког малтретирања шесторо деце и супруге, прошле године осуђен на 40 година затвора! Монструозном Задранину казна је смањена за 10 година на јавној седници Врховног суда 13. септембра на којој је и он сам учествовао са Жупанијскога суда у Задру путем видеолинка.

Откад је ухапшен, „Фрицл“ се налази у притвору затвора у Задру, а сад ће, након правоснажности пресуде од 30 година затвора, бити упућен на Оделење за дијагностику и аналитику затвора у Реметинцу, како би се проценило у који затвор у Хрватској ће бити послае на издржавање дуготрајне затворске казне.

(ВИДЕО) СТРАВИЧНА СЦЕНА У КНЕЗУ: Смрт насред улице, пролазници у шоку због леша!

Своју најстарију ћерку Задранин је почео силовати кад је она имала само 12 година и није престао све до 2017. године, кад је одведен у истражни затвор, а њој је било 27 година. У том раздобљу силовао ју је више од 1.500 пута.

– Разлог оваквој одлуци Врховнога суда, према образложењу које су нам доставили, јесте тај што Врховни суд сматра како би према окривљеном требало да буде примијењен блажи закон, дакле онај који је био на снази од 1997. до 2011. године, јер је већину дела за која је проглашен кривим починио у том периоду – рекао је портпарол Жупанијскога суда у Задру Хрвоје Висковић, те додао како правосуђе мора применити онај закон који је блажи за починитеља.

(ФОТО) СРБИ НАПРАВИЛИ ХАОС НА ТАЈЛАНДУ! Помоћу ОВОГ трика су узели 100.000 из банкомата, али је полиција тек доживела шок кад је отворила њихов АУТОМОБИЛ

Задар, Wikimedia

Након доказног поступка, судија Борис Радман осудио је 51-годишњака у септембру прошле године по свих пет тачака оптужнице.

Своју рођену ћерку силовао је без престанка у раздобљу од њене 12. до 28. године, више од 1.500 пута. Она је као малолетница с оцем добила дете, двапут је после тога намерно побацила, а једном се с 15 година покушала и убити.

ПРШТАЛИ РАФАЛИ У ЦЕНТРУ ЗБОГ КРВНЕ ОСВЕТЕ! На младића у „мерцедесу“ испаљена КИША МЕТАКА ИЗ КАЛАШЊИКОВА!

У породици су знали шта отац ради најстаријој ћерки, али су због сталних малтретирања, терорисања и физичког насиља живели у страху за своје животе ако га пријаве. Штавише, кад је једна ћерка оца пријавила полицији, а супруга Центру за социјалну заштиту, полицајци су јој рекли да „неке породице знају звати по педесет пута“, док су запоелсни Центра мајци рекли „да они не могу ништа“.

ШОК У БЕЛОЈ ЦРКВИ: Девојчица умрла, њена два брата хитно пребачена у Тиршову, СУМЊА СЕ НА ТРОВАЊЕ!

Осуђени Задранин пре овога није био осуђиван, био је ушесник Домовинског рата и конзумент алкохола на нивоу штетне употребе, али психијатријским вештачењем доказано је да је, као особа с развијеним поремећајем личности, цело време свог педофилско-инцестуозног односа с члановима породице, био психички урачуњив, односно да је био потпуно свестан што им чини.

(ВИДЕО) ГОРИ ТВИТЕР Новак послао ПРЕЈАКУ поруку Федереру, Швајцарцу се ово неће свидети!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Wed
26°
Thu
27°
Fri
28°
Sat