Фото: Приватна Архива
Србија Хроника

МОНСТРУМ ИЗ ЗВЕЗДАРСКЕ ШУМЕ Малиша је Кају (3) силовао до смрти, од мучења јој попуцали органи, а он сад ОВО ради у затвору!

Малиша се у затвору зближио са осуђеним вехабијом.

(ВИДЕО) БРУКА И СРАМОТА У ЗАГРЕБУ Хрвати на Максимиру НОКАУТИРАЛИ српског фудбалера, лежао у несвести!

Малиша Јевтовић, монструм који је осуђен на максималних 40 година затвора због суровог силовања и убиства трогодишње Катарине Каје Јанковић 2005. године, у затвору Нова Скела променио је веру и прикључио се вехабијама!

Како се сазнаје, са исламистом са којим служи казну затвора Јевтовић се моли и клања свакодневно.

– Јевтовић се у затвору зближио са осуђеним вехабијом, који служи казну у овом затвору. Мало-помало, водили су разговоре, а онда је јевтовић попримио понашање цимера. Постао је исламиста, који се клања и који показује агресивно понашање, али о кајању и ономе што је учинио девојчици не говори. Пустио је браду и са новим пријатељем размењује муслиманске поздраве – открива извор и додаје да он не може да тврди да ли је Јевтовић веру променио из убеђења или евентуално због новца који му је можда понуђен.

ХОРОР У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Погинуо радник (56), затрпао га урушени зид на градилишту на месту некадашње америчке амбасаде РОЂЕНИ БРАТ ГЛЕДАО КАКО СЕ ЗЕМЉА ОБРУШАВА НА ЊЕГА

Молитва у затворима, како објашњава, није забрањена, нити било ко може да ограничи осуђеницима да мењају веру све док се понашају у складу са правилима и кућним редом.

Малиша Јевтовић је неко време казну служио у затвору Забела, а онда је пребачен у Нову Скелу у Београду, у којој казне служе и друге сурове убице и силоватељи. Јевтовић је иза решетака пуних 13 година, а широј јавности постао је познат као актер једног од најмонструознијих злочина у Србији, који је починио заједно са својом девојком, мајком мале Каје, Аном Филиповић из Београда, која је осуђена на 37 година затвора.

САША МИРКОВИЋ УСМРТИО ПОЗНАТУ ГЛУМИЦУ У УДЕСУ НА СИТОНИЈИ!? Откривен документ који је дуго скривао од очију српске јавности!

– Малена Каја умрла је у најгорим мукама 17. јула 2005. Мајка и њен љубавник Малиша донели су је у болницу у бесвесном стању, већ модру и укочену. Каја је преминула исте вечери, а они су лекаре хладнокрвно слагали да је дете пало с кревета. Лекари су одмах уочили сумњиве повреде и позвали полицију. Испоставило се да су повреде по телу настале у року од 48 сати, али и да је дете трпело стравично злостављање. Према наводима из обдукционог налаза, Катарини су услед сексуалног злостављања били поцепани јетра и унутрашњи органи и због тога је искрварила – подсећа саговорник шта је утврђено током поступка, на крају ког су мајка и Јевтовић осуђени.

НОВИНАРКА ДАНАС НА ОПЕРАЦИОНОМ СТОЛУ: Мама, ти си наш борац, остани са нама!

Суд је утврдио да је Јевтовић злостављао дете на скровитим местима у Звездарској шуми. Мајка је то знала, и док се он сексуално иживљавао над њеном ћеркицом, она их је остављала саме и чекала да монструм заврши злостављање.

– Дан пре него што је детету позлило отишли су у шуму. Ана је остала код чесме да пуши цигару и чува стражу Малиши, који је малу Кају повео дубље у шуму. Брутално се иживљавао над њом до те мере да је детету позлило. Уместо да је одведу код лекара, љубавници су покушали да прикрију злостављање. Вратили су је кући, где су је заједно окупали и сели да вечерају. Међутим, када су схватили да је дете у несвести и модро, одвели су је код лекара, али је било касно – подсећа саговорник.

Он додаје и да су се током суђења бивши љубавници међусобно оптуживали за смрт детета, као и да је Јевтовић после хапшења лагао да је био припадник Јединице за специјалне операције иако је био радник „Градске чистоће“.

– Ана Филиповић је једна од жена са највећом затворском казном у Србији. Робију служи у женском затвору у Пожаревцу и не прави проблеме у тој установи – каже извор.

БИВШИ ОПЕРАТИВАЦ ДБ БОЖИДАР СПАСИЋ: Форензичар Шипка је сумњив, ТРЕБА ГА ИСПИТАТИ

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
30°
Thu