Foto: Telegraf, Facebook/Luka Radulovic
Србија Хроника

Молим вас, немојте се светити: После говора брата Луке Радуловића на сахрани, гробљем се проломио снажан јаук

Брат убијеног Радуловића у говору је замолио окупљене и његове пријатеље да се "не свете никоме" за овај злочин.

Лука Радуловић (37) сахрањен је јуче на гробљу Орловача. Посмртни говор одржали су његов брат Давид и кум Срђан Мрваљевић.

Дуж гробља је било распоређено и приватно обезбеђење.

ЛУКАШЕНКО ИСПУНИО ОБЕЋАЊЕ – Војска Србије добила четири „мига-29” од Белорусије

Брат убијеног Радуловића у говору је замолио окупљене и његове пријатеље да се „не свете никоме“ за овај злочин

– Мој брат био је врхунски спортиста. Велики боем, емотивац и умиљати човек који је живео онако како је хтео. Морам да вас замолим немојте се светити. И њему и мени као и нашој породици ћете помоћи само ако упалите свећу и ако се будете молили за њега наредних 40 дана – рекао је Лукин брат Давид, пренео је Блиц.

Након њега говор је прочитао његов кум, црногорски џудиста и вицепрвак света 2011. године Срђан Мрваљевић.

Facebook

– Куме мој, одрасли смо заједно и заједно смо тренирали и поделили најузбудљивије животне моменте, победе, поразе, тугу, срећу, храброст, страх, љубав, патњу. Живели смо и доказивали се на потпуно супротним странама живота. Нисмо се слагали и разумели у хиљаду ствари и за нас је важила она изрека „супротности се привлаче“. Лука је био карактером какав и у џуду такав и на улици, жесток момак. Емотиван дечак, у кафани велики боем, према девојкама џентлмен. Живео си са оне стране закона, уживао у свим бенефитима живота, али и за то те је нажалост стигла највећа казна – рекао је Радуловићев кум кроз сузе.

ОТАЦ НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ РЕКАО СВЕ ШТО МУ ЛЕЖИ НА ДУШИ: Зваћу га, монструма који је унаказио моје дете, ДА СЕ ПОГЛЕДАМО У ОЧИ

Мало је застао да се смири, а затим наставио:

– Данас ћу ти одговорити на питање које си ми постављао цео живот, а ја нисам хтео да одговорим. „Кога волим више, тебе или Давида?“. Тебе куме волим више – рекао је Срђан, а затим су сви присутни бризнули у плач.

Када је сандук спуштан у раку, Радуловићева девојка зајецала је и пала на земљу, када су је придржале пријатлејице. Радуловићевој мајци је позлило и док су је поливали водом неутешно је викала „Сине, сине“.

Лука Радуловић убијен је у клубу „Испод моста“ у Београду у ноћи између уторка и среде са неколико хитаца у груди. Радуловић је осуђивани дилер кокаина и човек који је широј јавности постао познат када је „бентлијем“ пресекао колону председника Александра Вучића 2. септембра прошле године на кружном току на Топчидерској звезди.

СМЕТА ИМ ШТО ГОВОРИМ ИСТИНУ О ЈАСЕНОВЦУ, УСТАШАМА И СТЕПИНЦУ! Вулин о ставу Загреба да није добродошао у Хрватску!

Истрага овог убиства за сада иде у неколико праваца, али верује се да је Радуловић убијен у обрачуну за превласт на нарко-тржишту престонице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Данас Сирија, а сутра?

Како је Макрон објаснио Србији да не треба да уђе у ЕУ — никад

СРБИЈА СПРЕМА ЖЕСТОК ОДГОВОР И ВЕЛИКИ ЗАОКРЕТ: Крај приче Београда и Приштине ако прође платформа!

Извор: telegraf.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun