Занимљивости

МЛАДИ МИЛИЈАРДЕР (32) ИМА ПЛАН ДА ЖИВИ ВЕЧНО: Платио 10.000 долара да га убију и аплоудују мозак на интернет!

Милијардер из Силицијумске долине платио је 10.000 долара како би га убили и сачували његов мозак заувек.

Предузетник Сем Алтман један је од 25 људи на листи чекања компаније „Некам“, из које тврде да могу да аплоудују садржај мозга сваке особе и задрже га на рачунару.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВА СЦЕНА: Велика звезда светског фудбала за длаку избегла смрт на терену! Саиграч му спасао живот

Осим цене, која за једног милијардера вероватно није проблем, овај 32-годишњак ће морати да умре у процесу сличном еутаназији која је легална у пет америчких држава.

Алтман жели да овим поступком постигне бесмртност. Процес за који се пријавио укључује балзамовање мозга како би он касније могао бити стимулиран на рачунару.

СВИЊЕ у Србији ЈЕДУ ЉУДЕ, трећи стравичан случај за 15 дана: Несрећном Миодрагу ИЗГРИЗЛЕ лице, шаке и полни орган

Клијент мора да буде жив када је прикључен на машину који ће му убризгати хемикалије. Компанија тврди како је метода 100 одсто смртоносна.

„Искуство корисника биће идентично оном код асистираних самоубистава у болницама“, објашњавају из компаније.

БРОЈЕВИ СУ ЊЕН ЖИВОТ, А КАДА ЧУЈЕТЕ ШТА ЗНА – ОСТАЋЕТЕ БЕЗ ДАХА: Милица (15) је ученица 1. разреда Математичке гимназије и апсолутни је ГЕНИЈЕ!

На званичној страници компаније пише како је њихова мисија да „очувају ваш мозак у толико добром стању да све успомене остану нетакнуте: од поглавља ваше омиљене књиге до осећаја хладноће зими, печења пите од јабука или вечерања с вашом породицом и пријатељима.“

Адвокати компаније упознати су са законима и верују да ће њихове услуге бити легалне.

НАУЧНИЦИ ДАЛИ ОДГОВОР НА ПИТАЊЕ СВИХ ПИТАЊА Ево шта је старије, кокошка или јаје?!

Оснивачи компаније за сада позивају клијенте да се упишу на листу чекања и плате 10.000 доара. Новац враћају у пуном износу у случају да се клијент предомисли. За сада се 25 људи пријавило за њихов поступак, један од њих је милијардер Алтман.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прва одштета у Србији за несталу бебу — 10.000 евра

Вучић данас о КиМ и популационој политици

РАНИ СИМПТОМИ РАКА које никако не смете занемарити! Спасиће вам живот уколико их приметите НА ВРЕМЕ!

Извор: Курир/Нет.хр

Оставите коментар