Printscreen
Друштво Србија

МИСТЕРИОЗНО СТВОРЕЊЕ УБИЈА КОКОШКЕ ПО СРБИЈИ? Исиса им крв, па их остави паралисане! Умру после неколико дана! Мештани у кокошињцима затичу ЈЕЗИВЕ ПРИЗОРЕ!

Једна чланица Фејсбук групе која окупља пољопривреднике углавном из Србије, поделила је проблем који је, како наводи заструшујући!

„Већ три пута нам се десила једна веома застрашујућа ситуација. Ујутро пронађемо кокошку која је уједена, или убодена, у пределу врата, једино ту има крви, као да јој је исисана“, објашњава она у групи „Добра земља“.

(ВИДЕО) ИЗРАЕЛ ПРЕСТРАВЉЕН РУСКИМ ОДГОВОРОМ НА ОБАРАЊЕ ИЉУШИНА: Не плаши их С-300, ево због чега је израелска војска стварно у тешкој паници!

Жена додаје да је кокошка жива, али потпуно паралисана, и после неколико дана угине.

СРАМНА ОДБРАНА МОНСТРУМА Заклао супругу пред ћерком и бебом, па у судници глумио УПЛАКАНОГ УДОВЦА и кривицу свалио на мртву жену!

„Пре неки дан се десило то исто једном нашем мачету. Апсолутно не знамо која животиња им то ради, ништа нисмо пронашли у близини. Стварно је језиво и не знамо шта да радимо“, испричала је она и питала да ли неко у групи зна о чему је реч и може да помогне како да реши овај проблем.

НЕМАЧКИ НОБЕЛОВАЦ ЗАПРЕПАСТИО СВЕТ! Рак се добија од ове 2 намирнице и дао је савет шта ТРЕБА да радимо и како да се хранимо

Printscreen

У коментарима су корисници наводили да је вероватно у питању твор или ласица.

ПОЛИЦИЈА УПОЗОРАВА Ако вам се учини да видите дете како седи на улици усред ноћи, НИКАКО НЕ ИЗЛАЗИТЕ ИЗ ВОЗИЛА!

„Сигурно је ласица, има младе па им носи „фришку“ крв. Негде код комшија има гнездо у старој слами или на месту које није дирано више година. Потаманиће вам сву живину, морате наћи одакле долази и ставити замку да се ухвати“, посаветовао је један од чланова ове групе.

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ САСЛУШАН ЗБОГ ПЉАЧКЕ САШЕ ПОПОВИЋА Пронађен његов траг, био је у кући!

Неки су је чак посаветовали да набави пса и веже га у близини кокошака, или да постави клопке.

Било је и оних шаљивих коментара који говоре да је у питању гроф Дракула, па чак да кокошињац опседају покојни Тоза и Сава Савановић.

„ЂОРЂЕ НАС ЈЕ ПОСАЛО КУЋИ…“ Потресна исповест супруге убијеног Србина у Јоханезбургу, ове речи посебно стварају језу у костима

У коментарима се јавио и један од корисника који је у кокошињцу поставио камеру како би видео које му то „створење“ убија животиње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОВАЈ ГРАДИЋ НА САМО 4 САТА ОД БЕОГРАДА НУДИ 6.000 ЕВРА ДА СЕ ДОСЕЛИТЕ! Нема криминала, нуде и помоћ ако градите кућу, а ово су услови!

СЛОВЕНЕ РАТОМ НЕ МОЖЕШ ДА ПОБЕДИШ! Стране силе мисле да ће православни народ нестати на најглупљи могућ начин

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА МХ370 КОНАЧНО РЕШЕНА? Стручњак тврди да зна тачну локацију несталог малезијског авиона и шта му се догодило

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu