Pixabay
Занимљивости

МИСТЕРИОЗНИ СИГНАЛИ ИЗ СВЕМИРА ЗБУНИЛИ НАУЧНИКЕ: Допиру из друге галаксије и има их двоструко више!

Како су објавили аустралијски истраживачи, њихови телескопи забележили су велики број мистериозних сигнала који долазе дубоко из свемира.

Радио-телескопи забележили су готово двоструки број сигнала према Земљи који долазе дубоко из свемира. Ти сигнали уједно представљају најближе и најсјајније брзе радио-експлозије који су досад забележене.

НЕЗАПАМЋЕН УЖАС У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ КОД ПРЕШЕВА: Ђак првак (6) преминуо усред наставе, тело малишана на поду приметили други ученици

Реч је уједно о једном од најмистериознијих феномена у свемиру – о блесковима енергије невероватне снаге. Еквивалентни су количини енергије коју Сунце произведе у 80 година. Разликују се само по томе што трају тек неколико тренутака и долазе из непознатог извора.

КАКАВ БЛАМ! ЂИЛАС, СТЕФАНОВИЋ И ОБРАДОВИЋ ПОКУШАЛИ ДА ОДРЖЕ ТРИБИНУ, када су видели да им нико није дошао, СИШЛИ СА БИНЕ ДА ГЛУМЕ ПУБЛИКУ!

Неки сугеришу да га емитују интелигентна бића, док научници са Харварда сматрају да би могло да се ради о цурењу из огромних одашиљача са свемирских бродова.

ПЕЂА (31) ИЗАШАО ДА ПОМОГНЕ ПОВРЕЂЕНИМА, А ОНДА ГА УДАРИО КАМИОН И БАЦИО НА ШЛЕПЕР! Стравична судбина погинулог младића у несрећи на ауто-путу

Постоје и мишљења да се ради о мање интелигентним, али свеједно спектакуларним случајевима попут црних рупа или густих звезда које су се судариле.

(ВИДЕО) ШОК СНИМАК ИЗ СРБИЈЕ! ВОЗИО ЈЕ ПО ДАНУ, А ОДЈЕДНОМ НИЈЕ ВИДЕО ПРСТ ПРЕД ОКОМ! Овај видео мора да буде упозорење за све!

Након ових забележених таласа, научници имају пуно више примера за проучавање како би схватили одакле долазе.

УПОЗОРЕЊЕ МЕТЕОРОЛОГА НАКОН СМРТИ 8 ЉУДИ! Чувајте се, на овим српским путевима је МАГЛА НАЈОПАСНИЈА!

„Забележили смо 20 брзих радио-рафала у једној години, што је готово двоструко више од броја који је забележен широм света 2007. године“, поручио је Рајан Шанон са Универзитета за технологију.

(ВИДЕО) Погледајте снимак МАФИЈАШКЕ САЧЕКУШЕ за власника Енергопројекта

Надају се и да ће их забележити још више. Иако ови сигнали нису видљиви, могу постати користан извор у разумевању раног свемира јер су послати у време када је свемир био много, много млађи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КРУШЕВАЦ У СУЗАМА: Мислили смо да ће бити јачи од повреда, али није издржао последице стравичног удеса

ТРАМП ПОНОВО ШОКИРА: Кинези су предуго живели добро!

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ДУДАКОВИЋА ЗБОГ УБИСТВА 300 СРБА И УНИШТЕЊА 38 ПРАВОСЛАВНИХ ЦРКАВА!

Климатске промене: Последњи је тренутак за спас планете, кажу научници

(ВИДЕО) ДРАМА ТОКОМ ПОЛЕТАЊА РУСКОГ „СОЈУЗА“ У СВЕМИР: Покварила се ракета са два астронаута при лансирању, ХИТНО СЛЕТЕЛИ У КАЗАХСТАН!

Kurir/ Independent

Оставите коментар