Занимљивости

МИСТЕРИОЗНИ ПУТНИК ИЗ БУДУЋНОСТИ ШОКИРА СВЕТ: Ноа из 2030. открио највеће америчке државне тајне! Ево како се ПУТУЈЕ КРОЗ ВРЕМЕ!

Ноа Новак је скренуо је пажњу на себе у новембру, кад се појавио у првом у низу снимака на интернету и говорио о догађајима који нас чекају у будућности, из које, како тврди, он долази.

Он је већ говорио о судбини Доналда Трампа, развоју вештачке интелигенције и години кад ће људи коначно слетети на Марс. А сада је у интервјуу за аустралијски ТВ канал 7Њуз испричао о тајном програму америчке владе на ком ради, а захваљујући којем путује кроз време.

(ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК ПАОКА С ПИШТОЉЕМ УТРЧАО НА ТЕРЕН: Хаос у Грчкој после поништеног гола црно-белима из Солуна

Ноа каже да у својој садашњости, то јест 2030. години, ради за америчку владу – конкретно, ради на тајном истраживању путовања кроз време, које је пошло по злу, па се нашао заробљен у прошлости. Та истраживања врше се у тајној америчкој бази куполи, која се налази „усред недођије“, а људи путују кроз време захваљујући електрицитету, каже он.

Европа добила прву сатанистичку цркву

„Колеге и ја смо били усред мисије кад је све пошло наопако. Испаљени смо кроз владин пролаз кроз време, али смо завршили у добу у ком није требало“, испричао је.

БРАТ БЛИЗАНАЦ МУ ЈЕ ИЗГУБИО ЖИВОТ У РАТУ, ЖЕНА ГА НАПУСТИЛА, А ОБОЈИЦА СИНОВА ПОГИНУЛА У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ: Животна прича бескућника Душка ломи срца! Умро је без динара на пијаци, а сада га сахрањују као НН лице

„Кад путујем кроз време, у огромној куполу облачим посебну одећу, а електрицитет ме преноси. Купола је усред недођије тајном владином објекту“, додао је Ноа.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТУЧЕ НАВИЈАЧА КОД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ: У масовном обрачуну коришћене бакље, мотке, каменице…

Он је приложио и рендгенски снимак своје шаке, на којој се види инплантат, који му, како каже, омогућава да путује кроз време. Такође је поновио да ће Доналд Трамп 2020. бити реизабран за председника САД, да ће вештачка интелигенција преузети свет у року од 12 година, да ће људи стићи на марс до 2028. и да ће унука Мартина Лутера Кинга јуниора постати председница САД.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Пријатељство Србије и Кине нико не може да сруши

Србија има начин да одбије „лепо упаковану“ капитулацију коју јој сервира Америка

Завера Мисионара: Албанци освајају цркву у Македонији, а циљ — срце Србије

Извор: Курир

Оставите коментар