Foto: Printscreen
Србија Хроника

МИСТЕРИОЗНИ ПЕШКИР НАТОПЉЕН КРВЉУ: Након убиства Јелене Марјановић пронађен ДНК два мушкарца из Борче

Пешкир натопљен крвљу, мистериозни "опел" у близини места злочина... само су неки од трагова за које је полиција сумњала да имају везе са убиством певачице Јелене Марјановић.

Трамп: Спреми се, Русијо, стижу ракете!

У истрази убиства певачице, од 2. априла 2016. године, па све до хапшења њеног супруга Зорана Марјановића, 15. септембра 2017. године, саслушано је више стотина људи – готово сви из насеља Црвенка и неколико стотина мештана Борче. Поједине куће претресене су, а из њих узети су предмети који су се полицији учинили као сумњиви и за које се у први мах мислило да би помогли у решавању убиства које потреса читаву Србију и регион већ две године. Током једног од претреса кућа, у дому Станоја И. из Борче, свега неколико дана од убиства певачице полиција је пронашла предмет за који је мислила да ће на ово убиство ставити тачку – пешкир натопљен крвљу.

Први одговор Русије Трампу – ево шта му је Захарова поручила

– Претресом куће Станоја И. пронађен је крвав пешкир који је одмах послат на вештачење. Станоје је саслушан, а након што је Национални криминалистичко-технички центар (НКТЦ) обавио анализу крви са њега и изоловао ДНК трагове утврђено је да крв не одговара певачициној – прича извор.

ДАЧИЋ: И Србија се спрема за трећи светски рат! Лазански: Биће притисака да се…

Према његовим речима, са пешкира су изолована два ДНК трага – један је одговарао Станоју И., власнику куће код којег је пронађен, а други извесном Саши М., који је такође из Борче. Како се сазнаје, Саша М. недавно је преминуо.

ПРЕОКРЕТ – Трамп претио ракетама, а сад НУДИ ДА ПОМОГНЕ РУСКОЈ ЕКОНОМИЈИ и тражи да..

– Упркос саслушањима и анализама, ни дан-данас није откривено чија је крв са пешкира и да ли је повезана са Марјановићима, односно Зораном Марјановићем, за којег се сумња да је убио своју жену, односно да ли је пешкир повезан са злочином са насипа – прича извор.

Овај пешкир стављен је заједно са чекићем који је пронађен месец дана од убиства певачице у Сави, на листу доказа за које се сумња да имају везе са певачициним убиством, а који из различитих разлога нису успели да се до краја доведу са овим злочином.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) Осакатио ме је, секао ме пред децом, а сада ми прети из кућног притвора: Потресна исповест Сање из Панчева коју је муж замало заклао

Како је писано месец дана пошто је певачица убијена рониоци Жандармерије пронашли су чекић за који се сумња да је коришћен приликом убиства певачице.

– Рониоци Жандармерије пронашли су у води, недалеко од места где је телефон последњи пут лоциран, чекић. Вештачења тог предмета до сада нису открила певачицину крв на њему, а сумња се да су трагови уклоњени хемијским супстанцама на путу од насипа до Црвенке – објашњава извор.

Ко је Зоранов помагач?!

Наложена допуна оптужнице која је подигнута против Зорана Марјановића о томе ко је све, када и колико дуго био на насипу у време убиства Јелене, откриће и да ли је Зоран имао саучесника у овом гнусном злочину.

Огласио се Шешељ поводом пресуде Хашког трибунала – ево шта је рекао

– Која је и каква повезаност свих људи који су били на насипу у време певачициног убиства, са њеном смрти, односно са Зораном Марјановићем који је оптужен за убиство певачице, знаће се када се открије ко стоји иза бројева телефона лоцираних на насипу у време певачицине смрти – каже извор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ГЕНЕРАЛ ПАВКОВИЋ ПРОГОВОРИО: Небо и земља су горели, ХЕРОЈИ НИСУ ДАЛИ ПЕДАЉ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

ЈОШ ЈЕДАН СРБИН ЖРТВА НЕПРАВДЕ: Капетана Драгана убијају у хрватском затвору. Ово је његово стање…

ОТКРИВАМО: Ево шта је Хитлер рекао о Србима, Београду и Енглезима!

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue