ВИДЕО Занимљивости

Мистериозни ЦРНИ ПРСТЕНОВИ појављују се НА НЕБУ ШИРОМ СВЕТА! (ФОТО,ВИДЕО)

Становници британског града Биркеншоуа видели су на небу огроман црни прстен непознатог порекла, пише портал „Росбалт“.

У почетку су се сведоци сложили да је црни прстен облик који је добила чађ од пожара. Међутим, ватрогасци су саопштили да у околном подручју није било пожара.

Након тога су се становници обратили метеоролошкој служби, али њихови стручњаци такође нису могли да објасне природу овог феномена.

Уфолози су одмах у мистериозном прстену видели сонду ванземаљаца која, наводно, прати Земљу. Такође се појавила и верзија о порталу у паралелни свет.

Случај у Великој Британији није прво појављивање необичних кружних НЛО. Сличан објекат је 27. априла 2016. снимљен на небу изнад „Дизниленда“ у Калифорнији.

Године 2015. појавили су се кадрови са црним прстеном дима пречника око 100 м како плови на ведром небу изнад казахстанског села Шортанди, око 50 километара северно од Астане. Прстен је био на небу петнаестак минута пре него што је нестао.

У априлу исте године исти овакав прстен снимљен је и у Новосибирску.

Занимљиво је да се фактички истог дана као и прстен у Енглеској, нешто слично појавило на небу изнад града Кејп Џирарда у америчкој држави Мисури. Локална полиција, коју су грађани намучили телефонским позивима, објавила је на Фејсбуку информацију о томе да је у току и поставила фотографију ове необичне небеске појаве.

We appreciate everyone calling and giving us a heads up about a mysterious black ring in the sky this evening. The black…

Posted by Cape Girardeau Police Department on Saturday, 8 July 2017

Извор: Спутњик

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

ПАЛЕ СУ МАСКЕ: НАТО почео да отворено велича нацисте! (ВИДЕО)

РУСИ ОСВАЈАЈУ ОРБИТУ: Јутрос полетео ,,Сојуз“ са преко 70 сателита, један од њих ће бљештати као ЗВЕЗДА! (ВИДЕО)

Терористички напад у Јерусалиму, више мртвих и рањених (ВИДЕО)

 

Оставите коментар