Америка Свет

МИСТЕРИОЗНА ШУМА КОЈА СЕЈЕ СТРАХ: Деца тамо нестају без трага, а језива истина откривена је после много година!

На овом свету постоје места која крију тајне и мрачне истине. Многе нерешене мистерије остављају неизбежне трагове, које и даље збуњују бројне лаике, али и истраживаче.

Једно од таквих локација је подручје дивљине и планина изван града Лос Анђелеса у Калифорнији, у Сједињеним Америчким Државама, која је била место низ бизарних, нестанака деце која су остала нерешена до данас.

(ВИДЕО) Делије на Келну двосмисленим транспарентом подржале Ратка Младића: Да ли ће се протумачити шифрована порука?

У јужној Калифорнији налазе се планине Сан Габриел и планина Сијера Пелона, ​​а у овој пространој пустињи, недалеко од урбане џунгле у оближњем Лос Анђелесу, лежи Национална шума Анђелес.

На површини од 700.176 хектара (2.833,5 км2), шума обухвата велике делове заштићеног земљишта који остају у изванредно очуваном стању с обзиром на близину таквог густо насељеног мегаполиса као што је Лос Анђелес.

Национална шума Анђелес је такође позната по кобном низу догађаја који су се годинама скривали иза овог природног сјаја.

У јулу 1956. године, 11-годишња Бренда Хауел је из из Северне Каролине посетила Лос Анђелес како би видела своју сестру. Убрзо је почела да се дружи с дечаком из суседства, 13-годишњим Доналдом Бејкером. Ујутро 6. августа 1956. двоје деце село је на своје бицикле како би отишли да се играју близу кањина Сан Габријел, близу планине Глендора. Од тада их нико никада није ни чуо ни видео.

Покренута је масовна потрага, и то заједничким снагама припадника полиције и морнарице, заједно са стотинама волонтера који су претраживали дивљину у потрази за било каквим знаком, али после неколико дана потраге све што су пронашли био је Брендин бицикл и Доналдова јакна, око четврт километара удаљени од места где су их последњи пут видели. Два месеца касније, Доналдов бицикл пронађен је у Основној школи Глендора, а један од ученика тврдио да га је пронашао у шуми недуго пошто су нестали. Нису пронађени никакви докази, а докази као да су једноставно нестали у магли.

Следеће године, у пролеће 1957, догодио се још један застрашујући нестанак на том подручју.

(ВИДЕО) НЕВЕРОВАТНО ОТКРИЋЕ У ИСУСОВОЈ СТАТУИ! Погледајте шта су пронашли!

Доналд и Бренда били су само почетак

Елдон Боуман и његов зет Гордон Викс, заједно са својом децом, од које је најстарији био осмогодишњи Томи Боуман, пешачили су недалеко од шуме Анђелес. У једном тренутку током излета, Томи је отрчао напред и нестао из вида око завоја, али кад је остатак екипе прошао исти завој тек неколико тренутака касније, дечака више није било. Од тада га нико није видео.

Породица је у почетку претпостављала да малишан мора бити у близини, зато што је био тамо свега неколико тренутака раније. Ипак, нису успели да га дозову, па су убрзо обавестили полицију. Организована потрага брзо се приближила том подручју и сматрало се да Томи није могао да оде далеко, те да ће га ускоро пронаћи, али како се потрага отегла, ни теренско особље, хеликоптери и пси трагачи нису успелид а нађу било какав траг малог Тонија.

Два дана након необјашњивог нестанка у кућу Боумана стигло је језиво анонимно писмо тврдећи да је дечак још увек жив и у друштву неидентификованог одраслог мушкарца. Породица је била у шоку, а онда је дан касније стигло јоше једно писмо, у коме је стајало да „Тони сада живи у Оклахоми“. Међутим, дечак никада није пронађен.

ХРВАТСКА ЈЕ НАЈГЛУПЉА ЗЕМЉА У ЕВРОПИ, КОМЕНТАРИ ГЛАСАЧА ПОБЕДИЛИ: „Хрвати су ограничени људи без мозга, који мрзе цео свет“

Нестанак са камповања

Следеће дете које је нестало у шуми био је шестогодишњи Брус Хауард Кремен, и то док је био на камповању с извиђачком гупом коју је чинило 80 деце и одраслих. Улогорили су се у Националној шуми Анђелес, а мали Брус је нестао после неколико сати. Брус је наводно пешачио с другом децом и једном одраслом особом око 300 метара од логора, када се уморио и вратио се да одмори у кампу који је још увек био на видику.

Кад је дечак готово стигао до кампа, одрасли пратилац се окренуо да настави с другом децом, али Брус никад није стигао до одредишта. Само неколико минута касније група је схватила да је дечак нестао, потрага је моментално организована, полицији су се придружили и добровољци из извиђача, али о малом Брусу није пронађен ниједан траг о њему. Власти су у то време веровале да се Брус изгубио у шуми, али он никада није пронађен.

Ови случајеви остали су комплетне енигме, без икаквих нових трагова или доказа све до 6. марта 1970. године, када је човек по имену Мек Реј Едвардс, ушао у полицијску станицу Лос Анђелеса и смирено признао сексуално злостављање и убиство 6 деце између година 1953. и 1970. године, а споменуо је несталу Бренду Хауел и Доналда Бејкера. Кад је запањеним полицајцима постало јасно шта се догађа, замолили су Едвардса да их одведе тамо где је сакрио тела, а он се сложио.

Међутим, кад их је довео на место, није било трагова да су тела икада била тамо, а тужилаштво га неће теретити за нестанак Бренде и Доналда. Упркос томе, откривено је да је Едвардс био серијски злостављач деце, а на крају ће бити осуђен за три убиства за које је оптужен: Гари Рокет, Доналд Ален Тод и Стела Дарлин Нолан.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ УБИСТВА ДЕЧАКА (16) У ПАНЧЕВУ: Двојица се тукла, остали гледали језив злочин!

Осуђен је на смрт, али је починио самоубиство крајем 1971. године пре него што су га власти ухапсиле. Случајеви Доналда Бејкера, Бренде Хауел и Бруса Кремена никада нису решени, а иако доказа нема, полиција је уверена да је и за њихову смрт одговоран управо Едвардс.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЧЕДА О ЈАНКОВИЋУ И ЈЕРЕМИЋУ: Није важно што су неспособни, док вичу МРЗИМ ВУЧИЋА – БИРАЧИ ЋЕ ДА ИХ КАЗНЕ!

Вучић: Русија и у будућности један од кључних партнера Србије

Због могућег рата на Пацифику Американци се повлаче са Олимпијаде?

Извор: Курир.рс/ Еxпресс.хр

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
33°
28°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu