Србија Хроника

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НИШЛИЈКЕ КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА ПОСЛЕ ПАДА СА ТЕРАСЕ: Планирала је венчање, немогуће да се убила!

Иза смрти младе Нишлијке, Маје М. (34) у Нишу и даље се крије тајна како је пала с балкона другог спрата зграде у Улици Ћирила и Методија. Ту се налази ИТ фирма специјализована за интернет безбедност у којој је радила тек нешто више од два месеца.

ПЕДОФИЛ ИЗ КРАГУЈЕВЦА НАСТАВЉА ДА ПРЕТИ СИЛОВАЊЕМ ПО ФЕЈСБУКУ! НАДЛЕЖНИ ЋУТЕ!

Прва вест да је изашла на терасу како би испушила цигарету, сигурно није тачна јер како кажу запослени у овој фирми, она уопште није била пушач. Полиција је саопштила да нема сумњивих околности које би внаводиле на то да је неко гурнуо или слично. Тело је послато на судску обрукцију, а остаје непознаница да ли је огва трагедија била несрећни случај или је на тај начин девојка хтела да оконча живот.

Њене колеге с посла кажу да околности нису указивале да ће дићи руку на себе јер је имала момка с којим је планирала венчање.

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ТИНЕЈЏЕРА (15) ИЗ НОВОГ САДА КОЈИ СЕ ОБЕСИО О РАДИЈАТОР: Чули смо се пола сата пре трагедије! Ово су биле Робертове ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ

– Маја је била добар друг. Она је, истина радила овде два месеца, али код нас у фирми влада весела атмосфера. Тачно је да је последња два дана била нешто ћутљивија, али нисмо могли ни да претпоставимо да ће се тако нешто догодити. Када је пала с терасе, ми то чак нисмо ни знали. Улетео је један колега у стан где је фирма и рекао да је нека жена скочила са зграде. Када смо изашли на терасу, видели смо ужас. Око ње се окупило неколико људи пошто је комшиница нека из супротне зграде видела тело на платоу испред зграде – прича Н.В. из ове фирме.

(ФОТО, ВИДЕО) Злотвор са супругом у мрачном подруму месецима силовао и мучио ШЕСТ ДЕВОЈЧИЦА. Четири су доживеле НАЈСТРАШНИЈИ КРАЈ

Испред зграде у пасажу улице Ћирило и Методије још увек стоје папуче које је Маја носила.

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ТИНЕЈЏЕРА (15) ИЗ НОВОГ САДА КОЈИ СЕ ОБЕСИО О РАДИЈАТОР: Чули смо се пола сата пре трагедије! Ово су биле Робертове ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ

– После Мајиног пада појавио се њен момак који је плакао, отац је такође био блед, није могао да верује шта се догађа. Ми смо сви у шоку овде јер смо знали да причамо вицеве, да се шалимо, Маја је такође била весела девојка тако да нам је све ово штоо се догодило, просто невероватно – кажу момци девојке из ове фирме.

Њени родитељи Михајловићи јуче нису хтели да комуницирају с новинарима као ни њен момак.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВА ТАЈНА “ДЕКЕ ИЗ КРАЈА”: Комшије га знају као “финог господина”, а У СМРТ ЈЕ ПОСЛАО ХИЉАДЕ ЉУДИ

(ВИДЕО) НАКОН РАСПРАВЕ ПЕСНИЧЕЊЕ: Брутална туча у Скупштини Прешева, једва раздвојили ОДБОРНИКЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Почиње најопаснијих 11 недеља Трампове владавине

(ВИДЕО) Провера борбене готовости у Русији: Пребацивање трупа на непознате полигоне

БЕНЕФИЦИЈЕ ЗА УНИФОРМУ: Ко добровољно одслужи војску имаће ВЕЛИКЕ ПОВЛАСТИЦЕ

ЈАНКОВИЋ, ЂИЛАС И ОБРАДОВИЋ ХОЋЕ МАКЕДОНСКИ СЦЕНАРИО! Опозиција би да их странци доведу на власт!

ХАОС! ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА ТАЈНА МУНДИЈАЛА: Лука Миливојевић је у Русији ПОКУШАО ДА ИЗАЗОВЕ ПУЧ! Селектор Крстајић СПРЕМА ОСВЕТУ!

ВУЛИН О ХАРАДИНАЈЕВИМ ПРЕТЊАМА: Европска унија мора да га заузда и спречи сукобе

Закувава се „случај Асад“: Подгорица се сврстала у фронт за „преврат“ у Белој кући

ДЕЦА РОБОВИ РАДЕ НА ФАРМАМА КАНАБИСА! Ужас у британској престоници

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
27°
Tue