youtube.com
Србија Хроника

МИСТЕРИОЗНА СМРТ! МАЛА МИЛИЦА (9) УМРЛА пошто се ОТРОВАЛА ВОДОМ ИЗ БУНАРА?! Њена два брата ХИТНО ПРЕБАЧЕНА У ТИРШОВУ!

Деветогодишња девојчица Милица Богдан из села Кајтасово преминула у недељу у болници у Вршцу, њена два брата хитно пребачена у Тиршову. Све троје примљени са високом температуром и повраћањем, сумња се да су се отровали водом из бунара.

ВОЂА ШКАЉАРАЦА НАРУЧИО УБИСТВО САЛЕТА МУТАВОГ ЗА 300.000 ЕВРА? Сведок сарадник оптужује Вукотића за 3 ЛИКВИДАЦИЈЕ У БЕОГРАДУ!

Деветогодишња девојчица Милица Богдан из села Кајтасово код Беле Цркве умрла је у недељу у Општој болници у Вршцу, а лекари сумњају да је узрок смрти тровање водом из локалног бунара! Несрећно дете примљено је у болницу са високом температуром и повраћањем, а преминуло је после само 12 сати.

Њена два брата, која имају исте симптоме болести и који су баш као и њихова сестра пили воду са истог бунара, пребачена су у Дечју болницу у Тиршовој у Београду и налазе се ван животне опасности. Према сазнањима Информера, ово троје деце је са родитељима и још четворо браће и сестара живело у кући у Кајтасову у врло нехигијенским условима.

ВАНРЕДНЕ КОНТРОЛЕ НА СРПСКИМ ГРАНИЦАМА, СВЕ СЕ ПРОВЕРАВА ЗБОГ МАЈМУНСКИХ БОГИЊА: Ако долазите из ове земље у Србију, одмах вас шаљу на преглед!

Извор Информера из вршачке болнице каже да је девојчица по пријему била у веома запуштеном стању и да јој и поред великог труда лекара није било спаса.

– Примљена је у недељу пре подне у веома тешком стању, повраћала је и имала изузетно високу температуру. Било је приметно да се ради у хигијенски веома запуштеном детету. Лекари су све покушали да јој спасу живот, али било је прекасно, па је преминула 12 сати по доласку у болницу. Њена два брата примљена су касније са истим симптомима, али у нешто бољем стању, па су пребачени у Београд, у болницу у Тиршовој и они су ван животне опасности – каже наш извор из вршачке болнице и додаје да су све троје деце пили воду са истог бунара, због чега се сумња да је управо то узрок тровања:

КОНАЧНО СЕ ЧУЛА И ЊЕГОВА РЕЧ – Стојковић упутио извињење целој Србији: Порука није била политичка, испао сам СМЕШАН

– Сумња се да је бунар бактериолошки и токсиколошки неисправан и да су се деца отровала водом из њега. Њихових четворо браће и сестара, према речима родитеља, нису пили воду са тог бунара и зато немају никакве симптоме болести. Наређена је токсиколошка анализа, која ће показати прави узрок смрти.

У Општој болници у Вршцу саопштили су да су лекари поступили по свим правилима, али да нису успели да спасу девојчицу.

– Девојчица је стигла из Дома здравља у Белој Цркви у ноћи између суботе и недеље око 01.15 часова. Одмах по пријему урађена је лабораторијска дијагностика и спроведене мере интензивног лечења. И поред спроведених мера, дошло је до рапидног погоршања општег стања и смртног исхода истог дана у 13.45. Кардиопулмонална реанимација није дала ефекта. Одмах је спроведен унутрашњи наџор над лечењем пацијента и наложена је клиничка обдукција. О свему су обавештени Покрајински секретаријат за здравство и здравствена инспекција Министарства здравља – кажу у болници у Вршцу и додају да су браћа несрећне девојчице примљена на лечење после ње:

ПОРУКЕ ЗА ЛУКУ БОЈОВИЋА ДОШЛЕ ГЛАВЕ АДВОКАТУ?! Миша Огњановић био човек за везу свом куму са породицом и сарадницима!

– У понедељак и уторак су због идентичних тегоба у Општу болницу у Вршцу примљена два дечака из исте породице, али са нешто повољнијом клиничком сликом, па су пребачени у Београд.

Директор: Чека се обдукција
Директор Опште болнице у Вршцу Јон Оморан рекао је да ће тачан узрок смрти девојчице бити познат тек када се добију резултати обдукције.

Потресне речи несрећног оца девојчице коју је убио комби у Нишу: Где год погледам, видим Исидору, отишла је срећна у школу у новим патикицама и није се вратила

– Резултати обдукције још нису готови, јер смо је радили у сарадњи са токсикологом, а на те налазе се чека нешто дуже. Озбиљно смо приступили овом случају, поготово што се ради о троје деце из исте породице који су нам се јавили са идентичним симптомима – био је кратак Оморан.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАПАД СЕ МЕША У ИЗБОРЕ У РС: За рушење Додика 32 милиона долара

Дачић: Ускоро ће само Приштина и Тирана признавати Косово

НА СНАЗИ ЈЕ ЖУТИ МЕТЕОАЛАРМ: Ведро, али хладно, МРАЗ У ВЕЋЕМ ДЕЛУ ЗЕМЉУ!

informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Wed
26°
Thu
27°
Fri
28°
Sat