Свет

Мистериозна смрт српске девојчице (3) у Италији, пронађена без одеће у аутомобилу свог деде (ВИДЕО)

Трогодишња девојчица из Србије, Мартина М. пронађена је мртва у аутомобилу свог деде, у италијанском граду Напуљу и то само неколико сати након што је била на рођендану, где се играла са својим вршњацима!

Како наводе италијански медији, мајка је пронашла Мартину, па је дете, које је било без свести, хитно транспортовано у болницу.

– Дете је у болницу донето без свести, са раном на глави. Лекари нису могли ништа да учине како би је спасили, а утврђено је да је несрећно дете преминуло четири до пет сати пре него што је пронађено – кажу из болнице Сан Ђовани Боско и додају да је рана могла настати услед блажег ударца, пада или у игри, што ће обдукција утврдити.

Према речима полиције, која је по службеној дужности саслушала мајку мале Мартине, она ју је оставила да се игра. Убрзо је приметила да је девојчица нестала, сатима ју је тражила, да би је коначно пронашла у колима, без свести.

Очекује се да ће обдукција показати како је тачно дошло до смрти троипогодишњакиње.

„Утврђено је да породица станује у номадском кампу. Девојчица је у болницу донета мртва и утврђено је да је највероватније преминула три до четири сата пре него што ју је мајка пронашла. Лекари су могли само да констатују смрт и забележе да је на челу имала рану“, наводе медији.

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Туча у Косовској Митровици

 СПЦ каже да Степинац није злочинац!

Полицијска акција „Арес“, ухапшено 360 особа широм Србије!

 

Извор: Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri