Друштво Србија

МИСТЕРИЈА ТРЕСЕ СРБИЈУ: ЉИЉАНЕ НИЈЕ БИЛО 13 сати, а онда је пронађена 15 метара ПОД ЗЕМЉОМ

Љиљана Јовановић (61) из Белог Потока под Авалом упала је у понедељак увече у неограђен бунар дубок 15 метара и провела у њему 13 сати, све док је јуче ујутру нису спасли ватрогасци!

(ВИДЕО) УЖАС У АРАНЂЕЛОВЦУ: Ђаци из све снаге ударају другарицу и урлају „спусти руке доле“

Несрећна жена је преживела, јер се све време држала за даску, пошто би се у супротном сасвим сигурно удавила у леденој и пет метара дубокој води. Љиљана је, пошто је спасена, промрзла и угрувана пребачена у Ургентни центар и ван животне је опасности, пише Информер.рс

Имала среће

Како је испричала портпаролка Хитне помоћи др Нада Мацура, жена је у понор упала, јер није видела лишће које је прекривало бунар.

(ВИДЕО) ГЕЈ УСВОЈИО БЕБУ И УБИО ЈЕ ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ: Девојчицу живу изломио, називао је сотоном, последњи позив открио кошмар!

– Жена је у понедељак око 20.00 кренула код пријатељице. Није ишла улицом, већ је желела да препречи пут преко једне њиве. Тако је случајно упала у бунар, који није видела, јер је био прекривен травом. Бунар је дубине чак 15 метара, али је она успела да пронађе неку даску, за коју се држала све док није избављена. У супротном, највероватније не би преживела јер је непливач, а ледена вода је дубине пет метара. Она је дозивала помоћ целе ноћи и екипе Хитне помоћи и ватрогасаца су је пронашле негде око 8.20 ујутру и после акције спасавања извукле, што значи да је скоро 13 сати провела у амбису. Пошто су је избавили, превезли су је у Ургентни центар како би јој дијагностиковали повреде. С обзиром на околности ове несреће и њене године, могу само да кажем да је имала много среће што је остала жива – открива Мацура.

У Ургентном центру су нам потврдили да несрећна жена није животно угрожена, али да је била угрувана и изузетно промрзла.

– Љиљана Јовановић (61) је довезена у Ургентни центар у уторак ујутру. Прегледана је и констатовано је да није животно угрожена. Била је угрувана и промрзла, па смо јој указали сву неопходну медицинску помоћ и упутили је на кућно лечење – рекли су нам у Ургентном центру.

Ледена вода

Како се сазнало од извора из МУП-а, операција спасавања је била изузетно компликована.

– Бунар је веома узак, а његова дубина је чак 15 метара. Уз то вас на дну „чека“ ледена вода дубине пет метара. Знајући све то, ватрогасци су спасавању приступили изузетно озбиљно – открили су у МУП-у и додали да је Љиљана Јовановић бескућница која у Белом Потоку спава у некој од барака смештених у околини бунара.

(ВИДЕО) УЖИЦЕ ДОБИЛО КРУЖНИ ТОК, ПРВИ ДАН НАСТАО ХАОС: Снимак обишао целу Србију, а један детаљ је све насмејао!

– Она живи на улици и често се креће на потезу Рипањ – Бели Поток. Недалеко од овог бунара постоје напуштене бараке где се бескућници скупљају, пију и спавају. Тако је највероватније било и овог пута, верујемо да је Љиљана кренула код неке од пријатељица из околних барака, али је упала у бунар – открили су у МУП-у.

Извор: Еспресо.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Додик: Инцко је велики лажов, његова реч безначајна

ПОПОВИЋ: Вуче, откуд ти стан од 1.000.000 евра – И КАКО СИ ПЛАТИО 5.000.000 ЕВРА ЗА КАМПАЊУ?!

Пронађена гробница Драже Михаиловића?

“Божје село” код Ваљева изнедрило је два српска светитеља и чак тројицу владика: Мештани кажу да непогоде због тога обилазе њихов крај

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun