Свет

МИША БАНАНА ПАО ПОСЛЕ ДЕВЕТ ГОДИНА СКРИВАЊА: Одбегли бос вешто избегавао хапшење и уживао у РИО ДЕ ЖАНЕИРУ!

Родољуб Радуловић звани Миша Банана, који је ухапшен у Рио де Жанеиру, девет година се скривао од правосудних органа Србије, а пре седам година за њим је расписана и међународна Интерполова потерница!

После скривања у шестомилионском Рију, одбегли бос пао је данас и приведен је због лажног пасоша!

АЛАРМАНТНО! КРИМИНАЛЦИ ВРБУЈУ МАЛОЛЕТНИКЕ: Деца продају деци дрогу! Прво купе другару поклончић, па га замоле да нешто однесе и после је касно…

Иако није било званичних информација о кретању Радуловића, Курир је још пре три године писао да се крије у Јужној Америци, а данас је то и потврђено.

Наш извор из безбедносних структура тада је за Курир открио да се до ових информација дошло на основу оперативних сазнања више страних тајних служби.

ДОДИК: Британци прислушкују и Вучића и мене!

„Из неколико извора нам је речено да постоје сазнања да се он већ дуже време налази у Јужној Америци, да има фалсификоване исправе и да је тамо отишао врло брзо пошто је Дарко Шарић ухапшен. До ових информације се дошло на основу неких пресретнутих разговора са породицом, и то најчрешће са сином“, прича извор Курира.

Радуловић је раније углавном био на релацији Шпанија – Јужна Америка и углавном су га штитили исти људи који су и Шарићу помагали у бекству. Претпоставља се да су му они обезбедили и нов идентитет“, објашњава саговорник Курира.

ЦРНА ЧЕТВОРКА УДАРА НА СРБИЈУ: Вес Мичел организовао велику акцију против наше државе!

Такође, Радуловић има ексклузивну вилу у Марбељи, вредну око милион евра, а има и стан у Малаги. Протеклих година он је мењао локације, али је често боравио у Марбељи са својом девојком Јасном Д.

Подсетимо, Шарић је осуђен средином јула у Специјалном суду првостепено на 20 година затвора због кријумчарења 5,7 тона кокаина из Латинске Америке у Западну Европу. Само троје оптужених је ослобођено, док су остали осуђени на затворске казне.

ПОНОВО НАПАДАЈУ СРПСКЕ СВЕТИЊЕ: У Високом запаљена тек обновљена православна црква!

Радуловић, коме се судило у одсуству осуђен је на 11 и по година. Судија који је водио овај поступак образложио да су најважнији докази против Радуловића пресретнути разговори са сином Ђорђем Радуловићем, као и капетаном брода којим је шверцован кокаин. У тим разговорима Радуловић детаљно говори о кретању прекоокеанских бродова.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЕДСЕДНИЦИ СРБИЈЕ И ЛИБЕРИЈЕ направили неколико договора: Вучић се захвалио на ставу о Косову!

ИЗ БЕЧА ПОРУЧУЈУ: Ово би могао бити крај Меркелове!

ТРИЈУМФ ВЕЋ У ПРВОМ КРУГУ: Ердоган остаје на челу Турске, у парламент ушли и Курди!

Вучић из Брисела: Сви проблеми морају да се решавају у миру, поготово Срба на КиМ!

ЧИЛИЋ „УКРАО“ ТРОФЕЈ ЂОКОВИЋУ! Новак пропустио меч лопту, па изгубио финале Квинса!

Курир

Оставите коментар