Public
Регион

Мирјана удавила своју шестомесечну бебу, а онда дала објашњење после ког ћете се запитати да ли је она уопште људско биће

Оптужена Мирјана Шкријељ (29) није имала примедби на оптужницу коју је виши државни тужилац Жељко Томковић подигао против ње због убиства свог шестомесечног сина у мају ове године. Председник Вишег суда у Подгорици Борис Савић саопштио је да ће одлуку о валидности оптужнице донети у року од 15 дана.

СТАМЕНКОВСКИ: ,,Црна листа“ очајнички потез поражене стране!

Примедбе на законитост прикупљених доказа није имао ни бранилац Шкријељ, адвокат Драган Ковачевић, али је истакао да уколико оптужница буде потврђена, одбрана ће настојати да докаже да је оптужена у тренутку злочина била у стању битно смањене урачунљивости јер болује од епилепсије, пише Побједа.

Председник САНУ поднео оставку

Ову чињеницу утврдила је и комисија вештака с тим што се у налазу наводи и да оптужена не болује од трајног душевног обољења.

Пентагон спрема биолошки рат против Русије (ДЕО 1)

Вештаци су утврдили да је кривично дело за које је Шкријељ оптужена “делимично психопатолошки мотивисано примарно органским поремећајем личности, узроковано примарно епилепсијом”. Они истичу да је способност схватања значаја кривичног дела и могућност управљања својим поступцима у време почињеног дела код окривљене била битно смањена.

НОВЦЕМ ОД ДРОГЕ ПЛАЋАЈУ ПОЛИЦАЈЦЕ Приштина широм света купује гласове за пријем у Интерпол!

У оптужници се наводи да је оптужена у истрази делимично признала кривично дело. Након што га је нахранила, њено дете било је немирно, плакало и скидало са себе ћебе. Због тога је омотала тело детета једним пластичним подметачем од струњаче за вежбање из којег је био извађен сунђер. Дете се брзо умирило након чега је изашла и собе и отишла у своју собу да спава јер се није осећала добро наводи се у оптужници.

Шкријељ је у истрази испричала да је по доласку с посла њен супруг приметио да дете не даје знаке живота. За помоћ су се обратили комшији који је покушао да оживи шестомесечну бебу, а потом су позвали Хитну помоћ.

Жртвама секли тетиве и гулили кожу: Бруталан напад крагујевачког клана у препуној дискотеци

“Окривљена у својој одбрани наводи да је могуће да је њено дијете мало јаче стегнула док га је обмотавала подметачем у кревецу те да се не сећа да га је стезала за врат… казала је да се каје због свега али да мисли да се њено дијете само угушило”, наводи се у исказу оптужене.

Према оцјени Тужилаштва, одбрана Шкријељ је срачуната на избегавање кривице јер из обдукциног налаза произилази да је смрт наступила услијед дављења. За тешко убиство које се оптуженој ставља на терет, Законом је предивђена казна од најмање 10 година затвора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МИЛАН ДОБРОМИРОВИЋ НА ТВ ПИНК: „Црне листе“ су модерне у региону, а ако лажна држава Косово уђе у Интерпол, ОНЕ ЋЕ ПОСТАТИ ПОТЕРНИЦЕ!

ШОК! ВИСОКИ НЕМАЧКИ ЗВАНИЧНИК: Можда Ангела Меркел оде с власти и РАНИЈЕ!

АКЦИЈА МУП И ПОРЕСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ЗРЕЊАНИНУ! Ухапшен јер је оштетио буџет за 6,6 милиона динара

ПУТИН: На патриотизму почива непобедива сила духа нашег народа

МИКРОСКОП ВЕЋ СПАСАВА ПАЦИЈЕНТЕ: Хитно оперисана жена у Новом Саду

МАЈКЕ ДА СПРЕМЕ ПОТВРДЕ: Ако нису вакцинисале децу следи озбиљан УДАРАЦ ПО ЏЕПУ

ЦДМ

Оставите коментар