Public
Друштво Србија

МИРА ОСТАВИЛА ТЕСТАМЕНТ ОД КОЈЕГ МНОГИ СТРЕПЕ! У њему се крију СВЕ СЛОБИНЕ ПОЛИТИЧКЕ ТАЈНЕ, АЛИ И КО ЈЕ ЗГРНУО МИЛИОНЕ!

Слобина удовица писала је белешке и завештала их да се оне не објављују пре него што умре. Мирјана Марковић оставила је иза себе писани материјал, неку врсту тестамента, а те белешке тренутно су у рукама њених адвоката.

ДОБРА ВЕСТ! Договорен лекс специјалис: ДУГ ЗА „ШВАЈЦАРЦЕ“ МАЊИ 38%!

Како се сазнаје од породичних пријатеља Милошевићеве удовице који су је редовно посећивали у Москви, део документације требало је да буде преточен у трећи том мемоара „Таквог га знам“, док се део односи на имовину и начин њене расподеле после Мирине смрти.

Посебно би могле да буду занимљиве белешке које представљају својеврстан политички тестамент, у ком је она писала о људима из њеног и Слобиног окружења, томе ко их је издао, ко се окористио и деведесетих зарадио силне милионе марака, а сасвим могуће и где су те паре завршиле. Сасвим је сигурно, због тих папира дрхте многи у Србији.

(ФОТО) “БОГ ЈЕ ВЕЛИКИ, СВЕ ВИДИ” Дуле Савић жестоко распалио по Французима, НЕ ЗАБОРАВЉА им заставу тзв. Косова

Марковићева је у недељу преминула у Русији од упале плућа после четири операције, које су уследиле након што је поломила руку. Како кажу њени пријатељи она је неке белешке писала како би се објавиле након њене смрти.

Мирин дугогодишњи сарадник и како сам каже искрени пријатељ Драган Радевић, председник Удружења „Слобода“, тврди да ће нешто од писаног материјала угледати светлост дана већ у блиској будућности.

(ФОТО, ВИДЕО) Пожар у Нотр Даму угашен, прве фотографије унутрашњости

– Мира је написала трећи део мемоара „Таквог ја знам“. Тај рукопис је готов и она је њега требало да преда истом издавачу који је објавио прва два дела. Замисао је да то буде троделна целина којом ће она завршити своје списатељско и животно поглавље. Видео сам тај рукопис. Длеимично се он тиче времена док је Милошевић био председник, а она прва дама. Остатак не бих откривао, осим да су унутра описани историјски важни догађаји и моменти – обвјашњава Радевић.

Ово је најопаснија птица на свету, убија људе, а ево где је има у Београду

Још један од блиских сарадника Мирјане Марковић, Драгољуб Кочовић истиче да зна да је она оставила белешке које ће неко објавити.

– Приликом нашег последњег разговора, оног дана када је у Београду оборена пресуда, у једном моменту ми је рекла: „Чим ми буде боље, јавићу ти се“. Знао сам да јој је тешко. Рекла ми је да би највише волела да се врати у Србију, али не под условом да је одмах са аеродрома воде у ЦЗ – присећа се Кочовић додајући да се Мира ретко коме јављала.

Данас претежно сунчано и топлије, али не дајте да вас то завара

Циљ јој је био како појашњава Кочовић, да за живота спере љагу са Милошевићевог и свог имена.

– Стављање на стуб срама и друге муке које је пропатила не бих пожелео ни најгорем непријатељу – каже Кочовић, наслућујући, како се изразио, да ће у рукописима бити поткачени они који су јој нанели зло.

Ево где ће Мира Марковић ће бити сахрањена

(ВИДЕО) СРПСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ БИЛИ СПРЕМНИ ДА УЂУ НА КиМ! КОСМЕТСКИ ОДРЕД је највећа тајна СРЈ! Ево ко га је 2000. СПРЕЧИО да се врати на нашу СВЕТУ ЗЕМЉУ!

СРПСКОМ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦУ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Са 1,9 промила алкохола се закуцао у ауто у којем је било мало дете! ТВРДИ ДА ЈЕ ЈЕО ВОЋЕ!?

ДОШЛИ СУ НАОРУЖАНИ УСРЕД НОЋИ, ВЕЗАЛИ ЧУВАРА И СТАВИЛИ МУ КЕСУ НА ГЛАВУ: Син власника фирме о нападу на фирму 5Д! Постојимо од 1969, сада је све СПАЉЕНО И ПРЕТВОРЕНО У ПЕПЕО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЂОКОВИЋ ЈЕ САВРШЕН! НАЈБОЉИ У ИСТОРИЈИ: Легендарни тренер објаснио зашто је Новак бољи од Федерера и Надала

(ВИДЕО) ГРАЂЕНА ВЕКОВИМА, НЕСТАЛА ЗА 2 САТА: Пожар потпуно уништио катедралу Нотр Дам, симбол Париза и читаве Француске! Цркву 2018. посетило 13 МИЛИОНА ЉУДИ!

РУСКИ КОСМОНАУТ У БЕОГРАДСКОЈ ШКОЛИ! Обележен Дан сећања на први лет човека у космос

ДОДИК: СРПСКА ПРОГЛАШАВА НЕЗАВИСНОСТ, АКО КОСОВО ДОБИЈЕ СТОЛИЦУ У УН! Ми смо већ одвојени, само то није званично!

Обележена 20. годишњица погибије припадника 78. моторизоване бригаде

(ВИДЕО) НИКО НИЈЕ ПРЕЖИВЕО БЕГ ИЗ АЛКАТРАЗА, А ОНДА ШОК: ФБИ добио МИСТЕРИОЗНО ПИСМО које је после пуних 50 година открило ПРАВУ ИСТИНУ!

„Бесмртни пук“ ове године у 10 градова широм Србије

Србија Данас

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
17°
Sat
19°
Sun
20°
Mon
17°
Tue