Срна
Регион

МИНИСТАР МЕКТИЋ НА ПУТУ ДА УНОВЧИ СВОЈУ ФУНКЦИЈУ

Министар безбедности БиХ Драган Мектић, како је недавно и писао портал “Говори Србија”, већ дуже време одлази у Саудијску Арабију, што службено што приватно покушавајући да направи бизнис трговином оружјем и муницијом и тако уновчи своји министарску функцију .

ШЕШЕЉ О ШИПТАРСКОЈ БЛОКАДИ: Много су нервозни, па хушкају сопствени народ!

Трговину муницијом у приватном аранжману Мектић је већ разрадио, али се не задовољава баш са тим јер новац мора да дели са својим партнерима од којих је један Ненад Лалић посланик СДС- а у Парламентарној скупштини БиХ. То раде преко једне фирме из Источног Сарајева.
У томе им понекад помаже и највећи трговац оружјем на Балкану Слободан Тешић коме је Америка увела санкције и замрзла му рачуне у Америци због тога што је давао мито и финансијску помоћ. Претпоставља се да та “помоћ” није мимошла ни Мектића.

(ВИДЕО) ПОСЛАО ЈАСНУ ПОРУКУ СВИМА! Вучић у Косовској Митровици запевао: ОВО ЈЕ СРБИЈА!

ОГЛАСИЛА СЕ ЕУ ПОВОДОМ ОДЛУКЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ВУЧИЋЕВА ПОСЕТА СЕЛУ БАЊЕ: Ево шта су рекли

Но Мектић би, како тврде његови добри познаваоци , да направи велики посао како би се обезбедио до краја живота , јер после избора мале су шансе да добије неку функцију,  јер коалиција „Савез за побједу“ којој и он припада, нема изгледне шансе да победи на октобарским изборима а и Мектић је толико брљао да сви једва чекају да га се реше. Зато је Мектић ангажован у покушају да пријатељима из Саудијске Арабије угура једну фабрику муниције од које би он имао проценат од 5% . Ако погледамо фотографију Мектића и тај стисак руке са пријатељем из Саудијске Арабије изгледа да је Мектић на добром путу да напокон уновчи своју функцију “ до краја живота”. А мигрантима нек се бави ко хоће, важна је фабрика и проценат.

ВЕЋИ ШИПТАРИ ОД ШИПТАРА! АМЕРИЧКА ТВ Н1 оптужила Вучића да изазива немире на КиМ?!?

Градоначелник Ниша нападнут и повређен на Косову

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ХОРОР У СПЛИТУ: Старији господин дошао на плажу, одједном су уследили стравични призори

ПРВИ РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА У ШВЕДСКОЈ: Владајуће социјалдемократе воде, десничари им за петама!

НЕ ТРЕБА ИМ ММФ: Белорусија ОДБИЛА нове ултиматуме!

(ВИДЕО) Крим погодило велико невреме

Русија повезује Европу и Западну Кину

Оставите коментар