Милошевић (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

МИЛОШЕВИЋ ГРЕШКОМ ДОБИО ТУЂИ ОБРОК, А ОНДА ЈЕ НАСТАЛА ПАНИКА МЕЂУ ЧУВАРИМА! Слоба у судници питао за овај инцидент, НАСТАО МУК, одмах му ИСКЉУЧИЛИ МИКРОФОН

Холандски истраживач, историчар и новинар Робин де Рајтер објавио је књигу под називом "Ко је убио Слободана Милошевића и зашто?", у којој је објавио више контроверзних догађаја које бацају сенку на званичну истину о смрти бившег председика Србије у Хашком суду, 11. марта 2006.

(ФОТО) Курц и Харадинај славили — тзв. Косово има већину за Интерпол

Као посебно сумњив моменат, Де Рајтер је истакао догађај из лета 2004, током Милошевићевом боравка у притвору Хашком трибинула.

НИЗАК ВОДОСТАЈ ОТКРИО НЕВЕРОВАТНУ ТАЈНУ У ДУНАВУ: Стотине немачких ратних бродова потопљено лежи на дну реке! ЗАЧУЛИ СУ СЕ ЈЕЗИВИ ЗВУЦИ

„Крајем августа 2004 у затвору у Схевенингену, за време вечере, догодило се нешто веома необично: наиме, затворско особље јако се узнемирило када је Милошевићев оброк добио неко други. На суђењу, 1. септембра 2004, Милошевић је споменуо овај инцидент. Тога дана реч је имала одбрана. Трибунал је намеравао да Милошевићу одузме право да се сам брани под изговором да он то није у стању и на тај начин да га примора на ћутање. Одбрану је требало да преузме господин Стивен. Све то је изазвало снажан отпор код Милошевића и уједно довело до бојкота при саслушавању сведока. Претила је опасност да цео процес пропадне. Трибунал је морао да попусти – написао је Де Рајтер.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) УЖАС у Подгорици: Ушао је у локал и девојку буквално саставио са земљом, другу шутнуо, па ударио у главу

– Дакле, већ три године моји лекари ме сматрају здравим и довољно способним да се сам браним. И онда се дешава нешто чудно: изненада се појављује неки `независни` доктор из Белгије, земље где је седиште НАТО-а, и изјављује да нисам довољно здрав да самог себе браним, а сви моји доктори овде се са тим једногласно слажу…. По мом мишљењу ради се о манипулацији; суштина целе приче је жеља да ми се одузме могућност да кажем истину. Тужилац, господин Џефри Наис, хоће да ми додели адвоката и стога што се о мени ради, па не могу да будем непристрасан. Лично сматрам да је друга страна та која је у овом случају пристрасна.

Милошевић је, као и обично, изузетно учтиво још једном подвукао: „И зато запамтите добро: никада нећу одустати, ни по коју цену, од свог права да се сам браним, нити ћу пристати да ми се то право ограничи.“

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ СИЛОВАЊА ДЕЧАКА У КЛАДОВУ! Злостављали га у бункеру на Дунаву, НИКО НИЈЕ ЧУО ЊЕГОВЕ ВАПАЈЕ ЗА ПОМОЋ!

А затим је наставио да говори о чудним стварима које су се у затвору десиле: „Ви можете да донесете сопстевене закључке. Међутим, имајте на уму да користим лекове које су ми ваши доктори, ваши сарадници, преписали. Ја нисам сасвим сигуран шта се овде дешава, али могу да позовем комплетно затворско особље да посведочи шта се десило када ми је донет оброк намењен особи која седи на супротној страни пролаза. Дигла се права узбуна да добијем храну која је баш мени намењена иако су сви оброци, наизглед, исти. Нисам око тога правио проблем. Нисам знао шта се дешава. Међутим, будите тако љубазни и запишите да су доктори три године за редом изјављивали да сам здрав, а да сада – после овог инцидента – ти исти доктори одједном изјављују да више нисам здрав.

ВОЗАЧИ, СТИЖУ НОВА ПРАВИЛА: Ако имате нови аутомобил, на технички преглед тек после 2 године…али МОРАТЕ ДА ИМАТЕ ОВАЈ ПАПИР!

Ја имам одређене претпоставке, те претпоставке могу бити оправдане или не, али за њих постоје јаки докази.“, рекао је Милошевић у судници.

(ХИТ ВИДЕО) ЛИДЛИЛО! Горе од лудила, чекали су да се подигне рампа, А ОНДА ЈЕ КРЕНУО СТАМПЕДО!

Затим су судије ућуткале Слободана Милошевића тако што су му искључили микрофон. Никада се није повела истрага поводом овог алармирајућег случаја!

Холандски новинар је подсетио да је Милошевић потом све чешће патио од ужасног притиска иза очију и ушију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВА ПРОВОКАЦИЈА ИЗ ПРИШТИНЕ: Повећали порез на сву робу из Србије за 10 одсто

Подгорица: „То су перверзије, овде се неће славити уједињење“

ЛИДЕР СРБА У МАКЕДОНИЈИ ТРАЖИ: Србима гарантовати места у Собрању!

Прогноза Пентагона за 2035: Ево где су Русија и Кина

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ НИШЛИЈКЕ РАСТУЖИЛА СРБИЈУ! Александра годинама трага за биолошким родитељима и никада неће престати! Али о ОВОМ ДЕТАЉУ из њеног живота СВИ ГОВОРЕ!

Курир/Ало

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed