Друштво Србија

МИЛОШ БИКОВИЋ: Нема дилеме Русија или Запад, зна се ко је најближи Србији!

Не знам земљу која нам је толико помогла кроз историју. О каквој полемици може бити речи? Е сад, ми очекујемо да нас бране и решавају наше проблеме. Супер би било да обновимо односе са Западом. Али не смемо да заборавимо шта су урадили. И у складу са тиме да им верујемо.

Млади српски глумац Милош Биковић одговарао је на питања о томе на коју страну би Србија требало да крене, ка истоку или ка западу.

(ВИДЕО) ИСПОВЕСТ РАДНИЦА НА ЛУКСУЗНИМ ЈАХТАМА: Богаташи пошаљу жене у шопинг, па доведу проститутке, а ми за 20 минута треба све да поспремимо

Овде се стално воде помало умарајуће полемике – Русија или Запад, ко нам је већи пријатељ, да ли су нам Руси браћа или смо за њих политичка монета за поткусуривање? Како ти гледаш на све то?

СВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА КУМА ГОЦЕ ТРЖАН! Митар изрешетао Марија па пресудио себи, мештани Ђурђева кажу да се УБИЦА ГОДИНАМА БАВИО ЗЕЛЕНАШЕЊЕМ!

– Руси имају своје интересе. Али у 99 одсто случајева наши се интереси поклапају и кад год могу да нам помогну, они то раде. Као што и ми нећемо да се одрекнемо добрих односа са њима без обзира на притиске. Они то цене. Ушли су у Први светски рат због Србије. Ослобађали Београд и север Југославије у Другом. Помагали у турско-српским ратовима. Ја не знам земљу која нам је толико помогла кроз историју. О каквој полемици може бити речи? Е сад, ми очекујемо да нас бране и решавају наше проблеме. Супер би било да обновимо односе са Западом. Али не смемо да заборавимо шта су урадили. И у складу са тиме да им верујемо.

(ВИДЕО) БРУКА! НОВА НЕПРАВДА ПРЕМА НОВАКУ: Ђоковић ће морати да игра чак два меча у једном дану! Да ли ће Ноле издржати?

Како напредује твоја руска каријера?

– За две године живота тамо снимио сам више руских пројеката него у целој својој каријери у Србији. Велика је то земља. Економија постоји. Много се више снима. Напредује добро, хвала Богу.

АЛЕКСАНДРИНА МАЈКА О ПОСЛЕДЊЕМ ДАНУ СА ЋЕРКОМ: Ишле смо да купимо купаћи за летовање, ЗАШТО БИ СЕ НЕКО ИСТОГ ДАНА УБИО?!

Припремаш филм о Београду, шта желиш да постигнеш тим пројектом?

– Добар филм пре свега. Комедију. Постоји тај аудиторијум који је везан за мој лик, као и за пројекте мојих партнера, као што су серије “Кухиња” и “Хотел Елеон”, које су веома гледане у Русији. Тај аудиторијум, а и шире, желим да упознам са Београдом. Мислим да ће тај прилив туриста остварити и прилив новца у Србију. То може мало да оживи онај део привреде који опслужује туристе – рекао је Биковић за „Блиц”.

ДЕТАЉИ МИСТЕРИОЗНЕ СМРТИ: Никола је пронађен мртав на крузеру, а два дана пре тога тражио хитно боловање

Твој брат је духовник, људи код њега одлазе по савет и помоћ, да ли и ти то понекад чиниш? Који је најважнији савет који ти је дао?

– Да не откривам много о нашем односу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РУСИЈА ЈЕ БЕСНА! Америка нам уводи драконске мере БЕЗ ДОКАЗА И ЧИЊЕНИЦА!

Кривична пријава против митрополита Амфилохија

(ВИДЕО) ЕВО ЗАШТО СУ-35 У ВАЗДУШНОЈ БОРБИ ТАМАНИ КОНКУРЕНТЕ: Не помаже ту ни стелт, руски авион има само једну слабу тачку!

ИРАН ПОСЛАО БРУТАЛАН ОДГОВОР ТРАМПУ: Не може нам нико ништа, а Американци би требало да знају које су последице њихових потеза!

Патриот

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri