Шешељ (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

(ВИДЕО) Мило напао Србију, а ево како му је Шешељ одговорио

Мило Ђукановић званично је преузео дужност председника Црне Горе и у једној од првих изјава одмах напао Србију! Наиме, Ђукановић је у свом полажући заклетву поручио да је Црна Гора од "опције да буде провинција проширене Србије, постала економски најразвијенија земља Западног Балкана и извесно прва следећа чланица ЕУ", што није прошло без одговора од политичара и аналитичара из Београда.

(ФОТО) ОДАЛИ СЕ У КАФАНИ: Фудбалери Звезде открили ко је запалио аутобус!

Коментаришући Ђукановићеву изјаву, председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ истиче да је Црна Гора „мафијашка држава“ у којој су грађани потпуно обесправљени.

Обесправљени грађани

КАЛИНИЋ ОТКРИО ШТА СЕ ДЕСИЛО КАДА МУ ЈЕ ДРАГАН НИКОЛИЋ ДОШАО НА РОЂЕНДАН: Кад се појавио на вратима сви смо гледали у њега… ОВО ЈЕ ПРИЧА КОЈУ МАЛО КО ЗНА

– Нажалост, Црна Гора је једина мафијашка држава у читавој Европи, права мафијашка држава, и држава у којој су грађани потпуно обесправљени, припадници разних националности потпуно обесправљени, а то је све производ уцена које је један мафијашки режим морао да испуни Западним силама, да његов челник не би заглавио у затвору. Ипак, надам се да ће се ситуација променити и да ће Мило Ђукановић пасти са власти и да ће га стићи заслужена казна – каже Шешељ.

Шешељ је подсетио и на то како прођу сви лидери које су подржавали Американци, али за Мила Ђукановића каже да неће доћи до америчког затвора, већ да ће завршити у италијанском.

(ВИДЕО) РЕКЛИ СУ ДА ИМА ГРИП, А ПРОБУДИО СЕ БЕЗ РУКУ И НОГУ: Због лекарске грешке завршио у колицима, сада мора да скупи 200.000 евра за протезе!

– Па, сетите се како је прошао Норијега. Док им је требао, засипали су га љубажношћу и поклонима и није им сметало што је један од главних трговаца дрогом у Централној Америци. Кад им више није требао, послали су своје снаге да се искрцају у Панами, ухапсили су Норијегу и одвели га у САД да труне у америчком затвору. Што се тице Мила Ђукановића, он вероватно неће стићи до америчког затвора, за њега је довољан неки италијански затвор – закључио је лидер радикала.

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић  тврди да се ради о пребацивању кривице на Београд.

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У БОРЧИ: Комшија на силу увукао девојчицу у кућу, па је додиривао по телу! Отац побеснео, отрчао да види шта се дешава, а онда је кренуо ХАОС!

Пребацивање кривице

– Мило Ђукановић потпуно мења тезе. Чињеница је да је криминална хоботница, чији је он био део, експлатисала Србију и даље је експоатише, а не да је Црна Гора била било када провинција Србије, нити је то било ког из Србије желео. То је његов изговор, он пребацује кривицу на Београд. Што се тиче њихове развијености, то говори о озбиљној помоћи који добијају од Западних центара моћи, а Србија је много економски стабилнија од Црне Горе – тврди аналитичар.

Анђелковић сматра и да је Црна Гора НАТО колонија и земља у којој влада мафија.

(ВИДЕО) ПОТРЕСНА ПРИЧА ВИТОМИРА ИЗ КРЕМИНА: Једини је становник села код Фоче, а живи у штали! Да га ловци нису видели, за њега се не би ни знало!

– Они су апсолутно НАТО колонија и, још горе од тога, они су земља у којој влада мафија, земља која је у служби мафијашког интереса, а не националног интереса грађана Црне Горе – каже он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРОНАЂЕНЕ ДВЕ РУЧНЕ БОМБЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Узбуна код Београдског драмског позоришта! БЛОКИРАН ЦЕО ВРАЧАР!

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: БЛАГО ГАДАФИЈА СКРИВЕНО У СРБИЈИ

КАКВИХ 700.000 ЖРТАВА: Скандалозна „анализа“ немачког историчара о Јасеновцу

ТЕМПИРАНА БОМБА: Језеро које сваке секунде може да експлодира

Извор: Медији

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
17°
Sat
16°
Sun
18°
Mon
11°
Tue