ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) МИЛИЈАРДЕР НЕ ОДУСТАЈЕ: Послао је аутомобил у свемир, а сада има решење за саобраћајне гужве! Погледајте!

Амерички милијардер Илон Маск саопштио је да је скоро завршен тест-тунел испод Лос Анђелеса у којем ће се теситрати нови електрични транспортни систем.

Маск је додао да ће јавности за неколико месеци бити понуђене бесплатне вожње новим системом, када то власти одобре, а на Инстаграму је објавио и снимак унутрашњости тунела.

СПРЕЧЕН ВЕЛИКИ ДИПЛОМАТСКИ СКАНДАЛ: Чанак позвао посланике из Приштине и Каталоније на међународни скуп, Маја Гојковић зауставила позив

Он је раније описао да ће систем радити лифтовима и да ће се њиме спустати возила на електричне платформе које је назвао „скејтовима“.

(ВИДЕО) ПИСМО ОПАСНОГ МАСОНА ОТКРИВА СВЕ: Тачно је предвидео оба светска рата, а ево шта је рекао за трећи! Ево како су искористили ИЛУМИНАТЕ

Такође је замислио да ће систем имати неколико нивоа, како би се у граду смањиле катастрофалне саобраћајне гужве.

ЗЛА СУДБИНА МАЛОГ ЕЛДИНА ИЗ ТУТИНА: Возили га у болницу јер је добио мале богиње, а онда ПОГИНУО ЈЕР НИЈЕ БИО ВЕЗАН!

На Твитеру је поделио и своју визију тунела дугог 27 километара, који би се простирао од аеродрома у Лос Анђелесу до Аутопута 101 у долини Сан Фернандо, познатог по застојима у саобраћају који, како их је Маск описао, могу да „сломе душу“.

ЧЕКА НАС НЕВИЂЕНО ПОСКУПЉЕЊЕ: Због сукоба великих сила цена нафте вртоглаво скаче! Стручњаци предвиђају да ће достићи ову вредност!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЗА ЖИВОТА ЈЕ ВИШЕ ЛИЧИО НА АНЂЕЛА НЕГО НА ЧОВЕКА, А ЊЕГОВА ЧУДА ПОШТУЈЕ ЦЕЛИ СВЕТ: Данас славимо Светог Василија Острошког, ову молитву изговорите за исцељење тела и душе

УЧЕНИК СЕ ОКЛИЗНУО СА СТОЛИЦЕ И ОСТАО БЕЗ БУБРЕГА! Потресни детаљи ужаса у електротехничкој школи, СТРАХИЊА ЈЕ ПАО, ДРУГОВИ ЗАНЕМЕЛИ ОД ШОКА!

Ни са ким са Косова за истим столом: Премијер Шпаније дефинитивно не иде на самит

МИЛОВА ПОЛИЦИЈА ВРЕЂАЛА ХОДОЧАСНИКЕ ИЗ СРПСКЕ: МАЈКУ ВАМ СРПСКУ!

Извор: Курир/ Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon