zavetnici.rs
Политика Србија

МИЛИЦА ЗАВЕТНИЦА – Не смемо пристати на америчке уцене! Погледајмо како је прошла Македонија!

Члан Председништва Заветника, Милица Ђурђевић Стаменковски, реаговала је на посету америчког државног помоћника Веса Мичела Србији и нове америчке ултиматуме које је том приликом Вашингтон упутио Београду. Прочитајте шта је поручила.

Када је Слободан Милошевић, да би избегао сукобе, понудио бели папир Американцима да испишу захтеве спољне политике према СРЈ, да се једном до краја сведе тај списак, добио је одговор: „Господине Милошевићу, нисте схватили. Ми тражимо да ви стално испуњавате наше захтеве.“

ЗАСТРАШУЈУЋЕ! ПРОФИЛ УБИЦЕ ИЗ РУЗВЕЛТОВЕ: Имао је све десетке, али је био мрачан и ни са ким се није дружио!

Више од две деценије уназад САД и неколико њених сателита у Европи вређале су здраву логику чак и онима са једва прелазном оценом из географије.

„Утерујући хуманизам“ сувереним државама и народима широм света тражили су оправдање за своју неоколонијалну политику и себе лажно прогласили за читаву међународну заједницу. Већина учесника српске политичке сцене, по диктату, понављала је увежбаном динамиком: „Та, не можемо против целог света!“. Све су чинили да САД прикажу за „цео свет“, а цео свет представе као САД.

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ИСПРЕД БУНДЕСТАГА: Напад на Меркелову!

За то време слободне државе претваране су у колоније. Суверени лидери проглашавани су за диктаторе, само зато што нису пристајали да буду америчке марионете.

Неки ће у страху рећи – Боље је да прихватимо то што нам Американци траже. Можда нешто и добијемо!“

Погледајмо пример Македоније – они су пристали на све и дали све, годинама су били покорни пред сваким ултиматумом који је стигао са Запада. И шта су добили?!

ДОКТОР НИЈЕ ЈЕДИНИ ПОМАГАО СТУДЕНТА МИЛАНА! Весна Попов слала му је 5 година по 500 евра месечно! ОВО ЈЕ МОЈА ИСПОВЕСТ КАКО САМ НАСЕЛА НА ЊЕГОВУ ПРИЧУ!

Подељену и разорену земљу на којој ниче још једна албанска држава. Данас је у македонском парламенту усвојен Закон којим се албански језик уводи као званични и потпуно равноправни са македонским. Наредни корак је подела ове земље, прекрајање њених граница до потпуног нестанка.

(ФОТО) ПОСЛЕ НАРКО-ПОПА, ЕВО И АЛКО-ПОПА: Мртвог пијаног возили га с покојником све до гробља ДА ОДРЖИ ОПЕЛО!

Не заносимо се да ћемо давањем њима нешто сачувати и добити за себе. Не заборавимо – колико год услова испунили – они ће увек имати један више.
Колико год Србија била мала, за њих ће увек бити сувише велика.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ФРКА У ЕВРОПИ?! МАЂАРСКА ВРАЋА ЗЛАТО ИЗ ЛОНДОНА: Орбан се плаши геополитичке кризе због сукоба Русије и Британије?!

ТЕРОР НА КОСОВУ! СПЕЦИЈАЛЦИ ЗЛОГЛАСНЕ РОСУ ОПЕТ ХАПСЕ СРБЕ: Под пуном ратном опремом тражили Ненада Цветковића, ПРИВЕЛИ МУ ЖЕНУ И ОЦА!

(ВИДЕО) Две девојке оробиле жену у радњи у центру Београда, а да она ништа није осетила!

Извор: govorisrbija.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
22°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
23°
Sat