Printscreen
Друштво Србија

МИЛИЦА И МИЛОВАН СЛАВЕ 73 ГОДИНЕ БРАКА: Дочекали смо унуке, праунуке и чукун-унука Давида! Кућа нам јесте скромна, али потомство је богатство и тајна дугог брака!

Божићни празници у ужичком крају имају посебну лепоту, због обичаја који се преносе генерацијама и љубоморно чувају како због предака, тако и због будућих генерација. Свако село или заселак има неку специфичност због које се у време празника многи из градова огреју у топлини сеоског дома, а посебно када се уз верски празник слави и вредан породични јубилеј, преноси репортажу РТС.

У Полошници код Косјерића, Бадњи дан ове године има посебан значај за Миловановиће и Петровиће. Зато и бадњак мора да буде добро одабран да се употпуни празнично и породично славље.

НЕЗАПАМЋЕНИ ИНЦИДЕНТ КОД БАРАЈЕВА: Уносио бадњак у кућу, па испалио метак! Убрзо су се зачуле СИРЕНЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ! ДВОЈЕ РАЊЕНО

Милица и Милован навршише 73 године брака, дочекаше унуке, праунуке и чукун-унука Давида. Кућа скромна, али кажу потомство је богатство и тајна дугог брака.

ЈЕЗИВО УПОЗОРЕЊЕ: Њујорк и Лондон ће бити под водом, Србију чека још већи пакао!

„Имали смо што смо имали, делили смо и парче хлеба“, рекао је Милован, истакавши да је важна слога. Милица каже да су се слагали.

Кућа мала, али није тесна, већ место где се слави Божић, празници, о бадњем дану уз посну трпезу. То је само једна од бројних животних лекција, које су научили од Милице и Милована.

Путин: Божић нас обједињује око непролазних вредности

„Као мали ја и брат смо се овде често играли. Знали смо да будемо грђени од прабабе и прадеде врло често, пошто смо били врло несташни“, каже праунука Марина Ђоковић.

Праунука Марија Петровић истакла је да су се од њих научили дисциплини. „Али то нам је вредело, после тога смо постали добри људи и поносимо се тиме“, каже она.

ТЕМПЕРАТУРА ДАНАС И ДО МИНУС 8: Метеоролози за уторак предвиђају нови ШОК!

Ћерка Миленија Пајовић каже да је срећна и задовољна што су јој родитељи још живи и пожелела је да доживе и преко сто година.

Иако им живот на селу у време оскудице није био нимало лак, Миловановићи су стигли и да заједнички путују, упознају боље Југославију, али и Србију у којој су слогом створили дом и породицу.

УБОДЕН НОЖЕМ У СТОМАК! Нападнут младић на Студентском тргу у Београду!

Потомци се надају да ће за две године на Бадњи дан са Милицом и Милованом прославити свадбу – крунски драгуљ.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПУЧ! ТЕНКОВИ ИЗАШЛИ НА УЛИЦЕ! Војска у Габону извршила државни удар! Упали на државну ТВ и рекли да су преузели власт!

(ФОТО) ПЛАКАТИ У БАЊА ЛУЦИ „Патријарх Вартоломеј – поганин и цариник“

(ВИДЕО) НЕУНИШТИВИ АТОМСКИ ДРОН: Руско оружје које Америма ствара ВЕЛИКЕ ГЛАВОБОЉЕ, јер немају чиме да га зауставе! С правом носи име БОГА МОРА

ЦЕЛЕ ГОДИНЕ ЋЕ ВАС ПРАТИТИ СРЕЋА И БЛАГОСТАЊЕ За Бадње вече морате да урадите ОВО у тачно одређено време!

(ФОТО) БИО ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ НА СВЕТУ! Овако се Јужна Америка опростила од легендарног Шекија!

РТС

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri