Youtube
Србија Хроника

МИЛАН СЕ УДАВИО ЗБОГ ДЕЧЈЕ БРАВЕ У КОЛИМА! Детаљи из истраге несреће на Дунаву у Винчи!

Кад су Милан Субошић (17) и Милица Л. (17) "фолксвагеном поло" улетели у Дунав, она је са возачког места успела да отвори врата и изађе из аутомобила, али Милан није јер су врата била закључана изнутра и споља системом безбедности "чајлд лок".

(ВИДЕО) МИСТЕРИОЗНА ВАТРЕНА КУГЛА ПАЛА С НЕБА: Перуанци у шоку, одмах звали војску, а ево о чему је заправо реч!

Милан Субошић (17) из Болеча, који је у среду увече заједно са другарицом Милицом Л. (17) аутом „фолксваген поло“ улетео у Дунав у Винчи, удавио се јер су врата са сувозачеве стране, где је седео, била закључана изнутра и споља!

У питању је систем закључавања „чајлд лок“, како деца не би случајно отворила ауто у току вожње! Кад је ауто улетео у Дунав, Милица је са возачког седишта отворила врата и спасла се, али Миланова сувозачка врата била су закључана! Младић се, највероватније, у паници није сетио да откључа ауто на дугме са инструмент табле, па је почео да бежи на задње седиште и остао је заробљен у ауту док се није удавио!

ЛУЦИФЕРОВ ЕФЕКАТ! Научник открио како се добри људи претварају у ЧИСТО ЗЛО ЗА САМО 36 САТИ!

Учио је да вози

Ове детаље открио нам је извор из полиције, након прегледа „фолксвагена поло“, који је после несреће извучен из Дунава.

– Милан и Милица су у среду увече аутом дошли до кеја на Дунаву у Винчи, и паркирали се у правцу реке. Пошто је Милица тек почела обуку за возача, Милан, који има привремену дозволу, предложио јој је да јој мало покаже како се вози. Милица је села за волан, али уместо у рикверц, убацила је мењач у прву брзину и улетели су право у реку – прича наш извор.

Милица је, према његовим речима, одмах отворила врата и изашла из „пола“, који је почео да тоне, али Милан је остао у возилу.

(ВИДЕО) СРЂА ТРИФКОВИЋ: Ево зашто сам напустио Двери!

– Он, највероватније, није могао да отвори сувозачка врата због сигурносног система закључавања, познатијег као „чајлд лок“. Сигурно се у паници није сетио да је могао да притисне дугме на инструмент табли како би откључао врата, али није јасно зашто није кренуо да изађе на возачка врата, за Милицом. У том тренутку, аутомобил је почео да тоне предњим делом, па је Милан, вероватно, инстиктивно прешао на задње седиште, које је било ближе површини воде, и покушао да разбије стакло на гепеку – кажу у полицији.

Пријава другарици

Instagram

У том тренутку, несрећним тинејџерима је у помоћ притекао један пролазник. Он је помогао Милици да изађе из воде, док га је несрећна девојка молила да помогне њеном другу, који је био заробљен у аутомобилу. „Фолксваген“ је, међутим, убрзо потонуо и одвукао и несрећног Милана за собом.

Инцидент током излагања амбасадора САД у Нишу: „Убице!“, „Косово је Србија!“

Према незваничним информацијама, тужилаштво ће највероватније подићи оптужницу против Милице, али до закључења овог броја Информера још није одлучена квалификација кривичног дела.

– Како возило није слетело с пута, већ са кеја поред реке, тужилац највероватније ово неће третирати као изазивање саобраћајне незгоде, већ као изазивање опште опасности – каже саговорник из истраге.


РЕКЛАМА
Заветници: Нападају нас зато што хоћемо да зауставимо финансирање антисрпских НВО из градског буџета

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УКРАЈИНСКЕ СЛУЖБЕ БЕЗБЕДНОСТИ: Убијен један од осам плаћеника из Србије, сахрањен у Москви

Хирошима 2: Шта планира Америка с оружјем „мале моћи“

Ствари биле разбацане по соби, рођака звала Зорана… Јеленина другарица изнела непознате ДЕТАЉЕ УБИСТВА!

КО ЋЕ ПРЕ У БЕОГРАД — ЕУ или Кина?

Тирана:Бивши грчки полицајац убио албанског дилера дроге

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri