sh.wikipedia.org
Економија Србија

Михајловић: ,,Критика вредела, више се ради“

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић је у ванредној контроли обишла градилиште на деоници Коридора 10 од Српске куће до Левосоја и оценила да је критика вредела и да се у односу на раније више ради и да има много више машина.

Деоницу од Српске куће до Левосоја на којој раде домаће компаније ,,Ратко Митровић“ и ,,Србија ауто-пут“ потпредседница Владе Зорана Михајловић обишла је и пре месец дана, када није била задовољна радовима.

,,Са истог овог места пре месец дана сам рекла да више нећу дозволити шминкање градилишта пред наше доласке и најавила да ћу контролисати радове без икакве најаве. Критиковала сам тада извођаче да морају више да раде како би у року завршили ову деоницу. Данас је субота и морам да признам да је сасвим другачија слике од оне пре месец дана“, рекла је Михајловићева.

Министарка грађевинарства је рекла да се више ради, и да има много више радника и машина.

,,И ово што видим даје наду да ће наше компаније, за које сам се толико борила да добију овај посао главног извођача на Коридору 10, свој посао да ураде на време и квалитетно“, истакла је Михајловићева, саопштило је ресорно министарство.

Она је још једном апеловала на наше компаније да искористе лепо време и грађевинску сезону и да сваког дана раде како би испунили свој део обавеза.

Вредност ове деонице ауто-пута заједно са изградњом нове петље код Бујановца је око 3,7 милијарди динара и план је да радови буду завршени у новембру.

,,Влада Србије улаже велики новац у путеве, то је новац грађана Србије и очекујем да се наше компаније одговорно односе према свом послу. Све плаћамо на време и тражимо да сви поштују уговоре. И знајте, ово није последња ванредна контрола овог градилишта, видећемо се ускоро“, рекла је Михајловић.

Истакла је да ће Србија завршетком ове деонице добити комплетан ауто-пут од Владичиног Хана, преко Врања, до Прешева.

Извор: РТС

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРАМНО: У Јасеновцу остаје плоча с усташким поздравом!

Вулин: ,,Хрватска без снаге и воље да се супротстави усташтву“

Хан: ,,Хитно формирати проевропску владу у Приштини“

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri