Twitter/Davor9500714
Регион

МЕДИЈИ ОПТУЖУЈУ МОРИН КОРМАК: Давора Драгичевића тајне службе пребациле у једну земљу региона по налогу америчке амбасадорке

Стране тајне службе пребациле су Давора Драгичевића у једну земљу региона по налогу одлазеће америчке амбасадорке у БиХ Морин Кормак, објавио је портал Дневно.ба, позивајући се на сазнања из обавештајних кругова.

Срби неће у јањичаре! Образ се не продаје ни за 1.600 евра: Нова подвала Приштине у вези „Војске Косова“

„Давор Драгичевић је по налогу Кормакове у ноћи између 30. и 31. децембра од стране страних тајних служби, који су те ноћ боравили у Бањалуци, хитно из тог града пребачен у Сарајево, одакле је даље, по налогу америчке амбасадорке, пребачен у једну земљу региона“, навео је овај портал.

НОВА НЕСРЕЋА НА СРПСКИМ ПУТЕВИМА: Погинула жена (49) у удесу код Младеновца

Како наводе, у Бањалуци је 30. децембра, у ноћи одржавања протеста боравило је неколико страних западних обавештајних служби, које је требало да пруже логистичку и сваку другу подршку члановима групе „Правда за Давида“ у „заузимању и насилном свргавању највиших представника власти у Републици Српској“.

ПОТПУНО РАСУЛО У ЛАЖНОЈ ДРЖАВИ! Хашим опструира Албанце! Неће да преда документа новом преговарачком тиму?!

MORIN KORMAKFOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/LADIES IN

ЗАШТО СЕ ЗАПАД ПЛАШИ РУСКИХ ПВО СИСТЕМА? Кад би се С-400 позиционирао код Ниша, погледајте шта би Србија све могла да одбрани

„Управо је план пребацивања Драгичевића у једну земљу региона и био то да за његов мистериозни нестанак, оптужи актуелна власт у Српској и форсира у медијима теза да је `власт у Српској убила Давора Драгичевића`, с циљем даље компромитације и дискредитације Републике Српске и њених институција, а што је овакав план постојао још у августу“, наводи се.

(ВИДЕО) Србија узима хеликоптере са ротационим митраљезима: Киша метака чека сваког ко се намери на Х145М!

Пре шест месеци, у Амбасади САД у Сарајеву, Кормакова се састала са Давором Драгичевићем, а не зна се о чему су разговарали, али поратл преноси да је евидентно да су након тог сусрета протести у Бањалуци били све учесталији, а институције Српске (МУП) на удару светских медија.

Портал истиче и да је веома индикативно и то да у Сарајеву већ три године Муриз Мемић води правну битку и тражи правду за убијеног сина, а да га Кормакова, упркос неколико дописа које јој је слао, никада није позвала, нити се о томе икада огласила.

(ВИДЕО) СКАНДАЛ У ФЕДЕРАЦИЈИ БИХ: За 17 дана и 2.500 марака добила диплому средње медицинске

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СПРЕМИТЕ НАЈТОПЛИЈУ ОДЕЋУ КОЈУ ИМАТЕ! Забрињавајућа ПРОГНОЗА за наредних седам дана: Температура НЕЋЕ ПРЕЛАЗИТИ ИЗНАД НУЛЕ!

САМО 4 ЗЕМЉЕ У СВЕТУ НЕЋЕ ОСЕТИТИ ГЛАД! Песимистичне прогнозе светских стручњака за 2019! СУША, УРАГАНИ, МИГРАНТИ…

ЗАРОБЉЕНИ НА ДЕБЕЛОМ МИНУСУ Граничари шест дана завејани недалеко од Косова и Метохије

Заплењен накит од кљова мамута изумрлог пре више хиљада година

МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ: За СПЦ Васељенска патријаршија апсолутно није врховна власт

Извор: Kurir.rs/RTRS

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun