Србија Хроника

МАСОВНА ТУЧА У НИШКОЈ ГИМНАЗИЈИ: Учестовали и наставници, младић задобио повреду главе

Један тинејџер задобио је повреду главе док је још неколико њих лакше повређено у тучи која је у четвртак у поподневним сатима избила у Гимназији „9. мај“ у Нишу, у којој су, поред ученика, учествовали и наставници, али и један родитељ.

У полиције кажу да је туча пријављена око 18 сати, али да засада нема детаљнијих информација о инциденту.

ГРОБАРИ СЕ ОГЛАСИЛИ: Навијачи Партизана открили ко су људи које су скинули голе и пребили. Објавили и њихове личне карте (ФОТО)

„Више јавно тужилаштво у Нишу је обавештено о случају, а истрага је у току“, навели су у полицији. У Хитној помоћи кажу да је једном ученику указана помоћ због повреда главе.

Како „Новости“ сазнају, туча се догодила у 3. разреду Гимназије за време 5. часа, када су два младића из Трговинске школе, за које се сумња да су били у алкохолисаном стању, ушла у кабинет за хемију тражећи свог друга, ког нису затекли у учионици.

Украјинка Диана Ланкина задивила целу Мачву: Има само 20 година и у Богатићу ради посао због ког јој се сви клањају, а ево шта каже о омладини у Србији

„Тада им је један дечко опсовао мајке, они су изашли из учионице, залупили вратима и након пар минута су се вратили са неким гранама. Сви су кренули да вриште, Ушли су и кренули су да ударају тог истог момка који је опсовао, онда је улетела његова девојка, коју су у пар наврата шутнули. Затим је друг успео да сиђе доле да затражи помоћ до канцеларије и ту се нашао родитељ који је војно лице и један домар. Два професора и домар једва су успели да смире младиће“, каже саговорник „Новости“.

Он додаје да су одмах дошле две интервентне јединице и Хитна помоћ, да је његов друг ког су тукла ова двојица, задобио повреде главе.

Директор Гимназије „9. мај“ Небојша Лекић каже да претучени ученик уопште не познаје двојицу младића који су упали на час.

ЕПИЛОГ СЛУЧАЈА ЗБОГ КОГА ЈЕ СРБИЈА ЗАНЕМЕЛА: Откривено ко је заиста убио бебу пронађену на депонији у Врбасу

„Они су тражили другог друга који ваљда игра фудбал са њима, а који није био ту. Њима је професор рекао да не ометају наставу и да изађу са часа, што су и урадили. Међутим, изиритирани вероватно ситуацијом они су се вратили са летвама, отворили кабинет хемије и почели да туку ученика. Реаговали су професори хемије и математике, домар школе, чак и један родитељ ученице 1. разреда који је дошао да оправда изостанке детету, иначе војно лице у цивилу. Када је видео да улазе са летвама, кренуо је за њима. Страдало је стакло, епрувете, две столице, ради се о јаким крупним момцима који су одмах синоћ приведени“, каже Лекић.

Он додаје да ће преузети све мере како би додатно обезбедио ученике своје школе.

Елфета ножем пресекла врат дечаку, Орић мирно гледао како га коље!

„Данас имамо састанак тима за заштиту ученика од насиља, хитно сам заказао седницу савета родитеља у понедељак. Али поред тога што смо најмирнија школа у граду, мораћемо да се додатно заштитимо увођењем приватног обезбеђења, јер није довољан видео-надзор, све је могло да се заврши трагично“, истиче Лекић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија: Притисак санкцијама на Пјонгјанг долази до „црвене линије“

„Зелени човечуљци“ Пентагона: Како тајно ратују по целом свету

ЗАЗВОНИО ЦРВЕНИ ТЕЛЕФОН: Разговарали Путин и Трамп!

Извор: Новости

Оставите коментар