youtube.com
Србија Хроника

Масовна туча у кафани у Сремској Митровици: Две девојке повређене од рикошета, летеле флаше и столице, тешко повређена двојица

Из два различита пиштоља испалили су два пројектила, од чијег рикошета је повређен полицијски службеник, али и две девојке које су биле у угоститељском објекту.

СТРАХОТА У ШКОЛИ У ВРАЊЧКОЈ БАЊИ Вршњак крвнички претукао другарицу!

У тучи која се догодила у једном угоститељском објекту у Сремској Митровици тешке телесне повреде задобила су два лица, од којих је један полицијски службеник који није био на дужности, док су од рикошета лакше повређене две девојке.

Девојчица (16) упала у школу у Старој Пазови и насрнула на ученицу: Шутирала је у стомак, чупала за косу и нанела јој тешке повреде

Више особа напало је синоћ полицијског службеника и његовог пријатеља, задавши им при том више удараца рукама, столицама и флашама, након чега су из два различита пиштоља испалили два пројектила у њиховом правцу, од чијег је рикошета повређен полицијски службеник, али и две девојке које су биле у угоститељском објекту, наводи се у саопштењу ПУ Сремска Митровица.

(ВИДЕО) Мајсторија Роналдиња, гол са своје половине!

Полиција интензивно ради на расветљавању свих околности овог случаја и идентификацији особа које су нанеле тешке телесне повреде оштећенима.

О свему је обавештен заменик вишег јавног тужиоца у Сремској Митровици који је ово дело квалификовао као тешко убиство у покушају.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Суд пустио Сакашвилија на слободу

Војни аташе БиХ у Холандији осумњичен за злочин над Србима!

(ВИДЕО) ЗАСМЕЈАВАО ЈЕ МИЛИОНЕ, БАЛКАН ГА ЈЕ ОБОЖАВАО: Мало ко зна како је Чкаља зарадио чувени надимак!

ЧЕДА: Јанковић је само осредњи чиновник из Бакијевог кабинета – ШТЕТА ШТО СУ МУ НЕКИ ПОВЕРОВАЛИ!

Извор: Telegraf

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri